Da je novoj sezoni „Velikog brata“ falilo i nešto staro, poznato od ranije, najbolji je primer nekadašnji ukućanin Radiša Miljković, koji je ponovo postao učesnik ovog rijaliti programa!

Popularni Radašin vratio se pod krov kuće u kojoj je stekao slavu i odlučio da se još jednom upusti u borbu, ovoga puta, za 150.000 evra! Miljković je sinoć ušao u kuću prerušen u nindžu, a njegov zadatak je da pomrsi konce većini ukućana. S obzirom na to da on ima iskustvo u ovom rijalitiju, nema sumnje da će njegov ulazak uznemiriti i većinu pomalo uspavanih takmičara.
Podsećanja radi, Radašin je u „Velikom bratu“ bio glavna tema ogovaranja ostalih ukućana koji su se konstantno žalili da smrdi jer ne vodi računa o ličnoj higijeni. Radašin se nije kupao po nedelju dana, a jedne pantalone i majicu je nosio i po dve nedelje.
Mnogi nisu želeli da mu otvoreno to saopšte, već su kroz šalu provlačili da bi trebalo da se češće kupa i pere zube kako bi svojoj ženi bio lep preko televizije. Miljković, koji likom podseća na reditelja i glumca Radoša Bajića, ostao je upamćen i po prijateljstvu sa Manuelom, sa kojim je vodio i više nego zanimljive razgovore, a voleo je i da provodi vreme sa plavokosom Jovanom, za koju je izjavio da mu se najviše sviđa.
U trećoj sezoni ovog rijalitija Radiša je ostavio utisak švalera, koji, iako je u braku mnogo godina, ne može da bude samo sa jednom ženom. Kako će se sada ponašati i koja devojka će mu zapasti za oko, videćemo u narednim danima.

Poligraf potvrdio: Imao seks u VB
Kako bi postao javna ličnost, Radiša Miljković je odlučio da učestvuje u svim mogućim rijalitijima. Prvo se pojavio u emisiji „Menjam ženu“, ali to mu nije donelo željenu slavu. Zatim je ušao u najpoznatiju kuću na Balkanu i prikupio poene od publike. A onda je poželeo da se isproba u još jednoj emisiji, i to u „Trenutku istine“. Tamo je na pitanje: „Da li ste imali seks u kući Velikog Brata?“ potvrdno odgovorio, što se ispostavilo kao tačan odgovor. Ostalo je nejasno sa kim je to Radašin imao seks, a da to kamere nisu videle, a kao prvoosumnjičena najčešće se pominjala Jovana Pavlović.

I Tamara Đorđević u kući!
Pored Radašina, kuća Velikog Brata postala je sinoć bogatija za još jednog učesnika - Tamaru Đorđević iz Beograda. Nova ukućanka, pored toga što radi promocije i snima spotove, bila je i zaštitno lice jednog elektronskog magazina. U svojoj biografiji je navela da ne čita knjige već „gugl“.

Soraja izbačena na otpad
Soraja Vučelić, koju su ukućani sa Džordžom i Emom nominovali za izbacivanje, od sinoć je novi, peti stanar smetlišta. “Đubretari” su odabrali Soraju da im se pridruži zato što se ona najviše dopala Dušku od svih devojaka u rijalitiju.

Onanisao u toaletu!
Miljković je tokom prethodnog boravka u rijalitiju izazvao šok kod gledalaca kada je masturbirao u toaletu! Naime, u nedostatku seksa, Radašin je otišao do WC-a i uzeo „stvar“ u svoje ruke. To su primetili mnogi ukućani koji su se našalili sa njim na taj račun. Pre nego što je ušao u kuću, izjavio je da ima redovan seks i da će mu tri meseca bez odnosa biti problem.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар