Učesnica „Parova“ Ivana Milunović, koja ušla u vilu u svojstvu kume Đanija Ćurčića, priznala je Ivanu Gavriloviću i njegovoj ženi da je biseksualka!

I ne samo to! Ona je obećala supruzi densera da neće da je „napada“, dok je Kristinu već startovala, ali bez uspeha. Dok je razgovarao sa Slađom Delibašić, pop pevač joj je otkrio svoje saznanje o Milunovićevoj.
- Ivana nam je rekla da je bi. Nije se šalila! Ej, Slađo, gde mi živimo? Ona kao može da bude i sa muškarcem i sa ženom. Čak je rekla mojoj Marini da nju neće da dira. Dirala je Kristinu, ona devojka pobegla - pričao je začuđeno Gavrilović denserki, koju ova informacija nije mnogo iznenadila.
Naime, imali smo prilike da vidimo Ivanu u raznim izdanjima. Mazila se sa Kristinom i Draganom. Ljubila se sa konobarom Mišom u bazenu, a zatekli su je i u garderobi sa Vladom. Nedavno je pričala da ima dečka napolju koji je čeka i koji razume sve njene vragolije koje pravi u rijalitiju. Da li će se do kraja odlučiti i za koga, ostaje da vidimo...

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар