Radiša Miljković, vaskolikoj javnosti poznatiji kao Radašin, odlučio je da još jednom okuša svoju sreću u rijalitiju „Veliki brat“, koji ga je pre dve godine učinio poznatim, ostavivši kod kuće suprugu Zlatku da se pita da li će i ovog puta nasrtati na sve što nosi suknju.

– Moj suprug i ja smo u braku 30 godina i ja mu verujem, mislim da me neće prevariti, ali me plaši ona sisata taksistkinja, koja bi mogla da ga spopadne jer je mnogo slobodna. Zasad sam mirna jer on boravi na otpadu „Velikog brata“ i one dve devojke koje su tamo s njim su mnogo mlade za njega, on ima 51 godinu, pa one neće želeti ništa sa njim. Međutim, ako uđe u ovaj bolji deo kuće, ova iz Smedereva bi mogla da mu se svidi. Ona mi deluje kao njegov tip, a nije ni mnogo mlađa od njega. Njega bi mogle da privuku njene velike grudi i to što je mnogo slobodna i tu bi mogao da me prevari - kaže Zlatka za „Alo!“ i dodaje da ipak veruje svom suprugu, za koga sada tvrdi da je nikada nije prevario jer ona zadovoljava sve njegove potrebe.
– Mene moj Radiša nikada nije prevario, ni u prethodnom „Velikom bratu“. Ja znam da me nije prevario čak ni kada je to tvrdio u jednoj emisiji, to je on samo izmislio. On nema potrebe mene da vara jer mi imamo seksualne odnose svakog dana po nekoliko puta, kad god on to želi. On pored mene ima sve, mi imamo i decu i unuke, ali i skladan brak - tvrdi Radašinova supruga i dodaje da joj česti seksualni odnosi ne smetaju, uprkos narušenom zdravlju.
- Ja moram da obavljam svoje bračne dužnosti i oduvek sam to i radila. Bez obzira na moju bolest, Radiša i ja svakog dana imamo seksualne odnose, zato on to ne mora da traži van kuće. Ja jesam bolesna, lekari su mi rekli da imam tumor na materici i da mi treba 700.000 dinara za operaciju jer mi knjižica nije overena, a da bih je overila potrebno mi je 400.000, ali ja ipak stalno spavam sa mojim Radišom - objasnila je Zlatka, koja se nada da će drugo Radišino učešće biti uspešnije od prethodnog i da će ovog puta skupiti novac koji im je neophodan.

Zlatka: Nisam videla da je masturbirao!
Domaćica iz okoline Aleksinca čiji je suprug po drugi put u rijalitiju „Veliki brat“ za „Alo!“ tvrdi da nije videla svog supruga kako se samozadovoljava u prethodnoj sezoni.
– Ma neće on više da dira svoj polni organ, nema razloga. Mada ja nisam ni videla da je masturbirao u prethodnom „Velikom bratu“, pa nije imao razloga. Što se toga tiče, ja sam mu sasvim dovoljna, mi se volimo i živimo u ljubavi već godinama. Ali, sve i da jeste, sada to sigurno neće ponoviti - tvrdi Zlatka za naš list. (Alo)


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар