Reči koje je u rijalitiju „Dvor“ izgovorio protiv ljudi koji su bombardovali našu zemlju posledica su ogorčenosti Miloša Bojanića jer je zbog osiromašenog uranijuma dobio rak kože!

Ovu šokantnu informaciju folk pevač otkrio je prilikom sastanka sa Aleksandrom Nećakom, predsednikom Saveza jevrejskih opština. Kao što je naš list ekskluzivno i najavio, Bojanić je na sopstveni zahtev došao da traži oproštaj od jevrejskog naroda i tom prilikom objavio da boluje od opake bolesti.
- Želim od srca da se izvinim kompletnom jevrejskom narodu koji je naseo na pisanje tabloida. Naime, oni su želeli da mi uzvrate za sve ono što sam u rijalitiju „Dvor“ izgovorio o njima. I ako treba da me razapnu bilo gde, pristajem, jer zna narod da nikada nisam nikog mrzeo, niti širio mržnju, a od ovog dana spreman sam da se maksimalno uključim da dokažem i pokažem da je ovo što sam sada izrekao iz srca i duše. Znam kome se od srca izvinjavam, a znam kome ni u snu ne mogu jer to što sam oboleo od raka kože posledica je toga što su nas bombardovali uranijumom - rekao je Bojanić, otkrivši potom i da je imao dva hirurška zahvata.
- Pored žrtve mog naroda, najveća žrtva sam ja, jer bolujem od raka kože, moja leđa su isečena posle dve operacije, u toku su konsultacije i lečenje, spreman sam da vam pokažem nalaze, to je bitno za neka druga mesta, gde ću doneti svoje potvrde o svojoj bolesti - zabeležio je portal „S medija“, koji se našao na licu mesta.

Kako što je u izjavi za naš list najavio, gospodin Nećak je prihvatio izvinjenje, ali je iskoristio priliku da Bojaniću skrene pažnju na to da su njegove reči uvredile ljude.
- Želim da vas uverim da nismo vaši neprijatelji i da smo vaš predlog da se sastanemo prihvatili kao civilizacijski gest. U našoj prvoj izjavi, koju smo dali nekoliko sati posle vaše izjave u „Dvoru“, rekli smo da nećemo protiv vas podnositi krivičnu prijavu, niti planiramo. U našoj tradiciji, koju veoma poštujemo, stoji to da svaki čovek ima pravo da nekog voli ili ne voli, svaki čovek ima pravo da to što misli ili oseća javno i kaže. Ali, vaša izjava se nije sastojala samo od toga jer drugi deo nas je uvredio, iako nećemo reagovati. Izrekli ste optužbu da su Jevreji, kojima i ja pripadam, bombardovali Srbiju! - rekao je Aleksandar Nećak.

Miloš: Nikad više u rijaliti, tvrdim!
Bojanić se pored cele priče i pravdao da neke stvari nikada ne bi izgovorio da nije bio u rijalitiju.
-Nikad više u rijaliti, to vam tvrdim. To što sam rekao nije bilo iz mržnje, već iz revolta. Ono što sam tamo izrekao, verujte, u nekim normalnim uslovima ne bih nikad, ali dva dana pre tog događaja bio sam udaren punom flašom u oko. Verujte, u Boga se kunem, pored fizičkog napada, preživeo sam strahovit duševni bol, ceo narod je video da na psovanje „prvog reda na mojoj sahrani“ i ostale strašne uvrede nisam odgovorio mržnjom. To je mene toliko pogodilo da nisam mogao da se smirim, Maja Nikolić mi je dala tablete za smirenje, ali sam i dalje bio nervozan, pa sam popio dve-tri čaše „gorkog lista“, tako da je to uticalo na mene, uz zatvorenost u prostoru, ljude, nisam imao orijentaciju šta ide, a šta ne ide uživo. Maja je u toj svađi izgovorila da ne voli Jevreje, što je njeno pravo. Pokušavajući da smirim situaciju, iz mene je progovorio revolt, a ne mržnja - ispričao je Bojanić. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар