Eto, doživeo je i Novak Đoković prvi poraz u 2011. godini. Srećom, u pitanju je bio egzibicioni meč u kolumbijskoj prestonici Bogoti, gde je Rafa Nadal slavio sa 7:6, 6:3.


Mada, s druge strane, Nole je bio prilično zauzet zabavljanjem publike, pokazao je da ume da pleše salsu, i to pred 15.000 ljudi, a oba igrača su se na terenu pojavila sa velikim sombrerosima, dok je Španac ipak možda bio malo zagrejaniji za pobedu, naročito posle poraza u finalu Indijan Velsa.
Posle srpskog tenisera u salsi se oprobao i Nadal. U međuvremenu, aktuelnog broja jedan i dva na ATP listi očekuje turnir u Majamiju, gde bi Novak već u osmini finala ponovo mogao da naleti na Troickog, a po žrebu sa Nadalom i Federerom ne može da se susretne sve do finala. Posle Majamija, sledi selidba u Evropu, gde kreće serija turnira na šljaci, i to prvi je u Monte Karlu. U međuvremenu, oglasio se i legendarni Patrik Mekinro.
- Novak je pametan momak i budući reket broj jedan. U ovo doba prošle godine, mnogo se mučio sa servisom, pogotovo je bio katastrofalan u Ki Biskejnu, ali sada je priča potpuno drugačija.
Na Novakovu inicijativu, u Majamiju će biti održana egzibicija za pomoć žrtvama zemljotresa i cunamija u Japanu, i to će biti fudbalski meč. Igrači koji su do sada potvrdili učešće su: Kei Nišikori, Rafael Nadal, Endi Mari, Fernando Verdasko, Rišar Gaske, Felisijano Lopez, Viktor Troicki, Markos Bagdatis, David Ferer i Jirgen Melcer.
- Veoma sam zabrinut za ljude u Japanu, a ovo je jedan od načina da im pokažemo da nisu sami - rekao je Novak.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар