Televizija Pink od ponedeljka 21. marta u terminu od 20 časova emituje novi rijaliti program

Zoran (38) i Danijela (33) žive u selu nadomak Donjeg Milanovca u trošnoj kući sa dve sobice i kuhinjom. Imaju osam sinova – Slađan 16, Srećko 14, Aleksandar 13, Danijel 11, Svetislav 10, Jovan 8, Saša 6, Mario 5. Sedmorica idu u školu, dok Mario još uvek nije krenuo. Da bi stigla do škole, deca prelaze kilometre peške kroz šumu. U zimskim mesecima, na žalost ne mogu u školu zbog snega. Na tom putu jednom su ih napali vukovi, a jednom divlji vepar. Na svu sreću sve se dobro završilo.

Zoran i Danijela nisu zaposleni nigde, već povremeno nadniče kako bi mogli da prehrane decu. Razmišljali su da prodaju tu kućicu i pokušaju da kupe stančić u Donjem Milanovcu, međutim u stanu ne bi mogli da drže svinje i kokoške, pa ne bi imali od čega da se hrane.

Meso jedu otprilike jednom nedeljno, a ne sećaju se kada su deci kupili garderobu.

Nemaju tekuću vodu ni kanalizaciju, septička jama im se nalazi u sred dvorista. Pre par meseci su dobili veš mašinu, ali moraju da donesu vodu sa izvora koji je daleko od njihove kuće, pa da vodu sipaju u mašinu kako bi radila.

Počeli su da zidaju neko kupatilo iza kuće jer trenutno imaju poljski wc, a kupaju se u lavoru, međutim nemaju novca da to završe. To kupatilo je ujedno i najveća želja koju imaju.

Zoran i Danijela najvise brinu da li će moći deci da obezbede da završe školu kako bi mogli da se zaposle i žive normalno. Danijela radi sa njima domaće zadatke i pomaže im u učenju.

Televizija Pink će u narednom periodu pokušati da promeni njihov život i da reši njihove probleme.

Serijal počinje u ponedeljak 21.03. od 20h i emitovaće se od ponedeljka do srede u tom terminu. Za početak će se gledaoci upoznati sa Gavrilovićima i njihovom situacijom…

Nakon toga, ćemo iz epizode u epizodu rešavati jedan po jedan problem . Gavrilovići će zahvaljujući TV PINK, doživeti sve ono o čemu nisu mogli ni da sanjaju.

Serijal će trajati sve dok Gavrilovići ne stanu na noge i ne počnu da žive kvalitetnijim i boljim životom.











Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар