Iako je prvi koji je morao da napusti najpoznatiju kuću u Košutnjaku, Milan Grahovac, izbačeni učesnik „Velikog brata“ zadovoljan je onim što je pokazao, a posebno time što je uspeo da opravda izreku „mali čovek, veliki ponos“.

- Kod vas u novinama sam pročitao to za veliki ponos i moram da vam kažem da niste pogrešili. Ja sam jedan od retkih u kući koji se nisu stideli da se skinu goli jer sam bio svestan gde ulazim, a lažno moralisanje poput tuširanja u kupaćem kostimu ne podnosim. Nisam bio jedini bez kupaćeg u bazenu, ali ne znam zašto su svi primetili baš moju alatku, verovatno jer je najveća pa je zapala za oko - šaljivim tonom je započeo razgovor za naš list korespodent prodaje iz Sombora i dodao da bi bez problema imao seks u Košutnjaku.
-Da mi se ukazala prilika, svakako da bih imao seks. Sad mi je čak i malo krivo što sam se ustezao u nekim situacijama. Čak nisam ni masturbirao, što je normalan „posao“ kod muškaraca koji nemaju devojke. Tamara je tražila da je češkam, ali nisam stigao do guze, ne znam zašto. Društvo mi kaže da je meni prva prišla zbog toga što je videla moju alatku. Nominovala me je da bi se oprala i opravdala kod svog dečka - objašnjava Milan, kome je zasmetala najava Marijane Mićić kada je uvodila Emu i njega u kuću i rekla „da se oseća kao Snežana“:
- Totalno je bila neprofesionalna. Tom rečenicom pokazala je kakva je osoba. Ja sam tamo ušao kao osoba, sportista, s imenom, prezimenom i zanimanjem, a ne kao patuljak - zaključuje Milan, koji će napisati knjigu o učešću u „Velikom bratu“.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар