Višednevna drama oko raskida i mirenja Željka Joksimovića i Jovane Janković mogla bi vrlo lako da se završi na najbolji mogući način - potomstvom!

Kako „Alo!“ saznaje, nakon što su poslednjih dana prošli pravu agoniju, njih dvoje su shvatili da se posle svega vole još više i da više nemaju nikakve dileme oko toga da ceo život provedu zajedno! I ne samo to, Željko i Jovana su odlučili da u narednom periodu intenzivno porade na potomstvu jer im je to velika zajednička želja!
- Čim su se sastali u zajedničkom stanu, golupčići su rešili sve nesuglasice vezane za njihov ljubavni život i skovali plan za budućnost - priča naš sagovornik.
- S obzirom na to da su u stabilnoj trogodišnjoj vezi, prvo su odlučili da se na jesen venčaju, a uporedo sa tim porade i na prinovi. Kod Željka već dugo tinja želja da ponovo postane otac i da svojoj ćerki iz prvog braka Mini podari batu ili seku. U Jovani se takođe probudio materinski instinkt, pa su se lako dogovorili da im je trenutno prioritet beba, koja bi dodatno učvrstila njihovu vezu - završava naš izvor blizak popularnom paru.
Da su Jovana i Željko rešili sve nesuglasice još prošlog petka, uverio se fotograf magazina „Puls“, koji ih je uslikao dok su, držeći se za ruke, nasmejani napuštali njegov stan i kretali u pravcu aerodroma. Joksimović je tada otišao na unapred dogovoreni nastup u Cirihu, a po povratku u Srbiju ne odvaja se od lepe voditeljke.
Na internet portalima već su se pojavile spekulacije da je Jovana u blagoslovenom stanju, pa smo kod voditeljke želeli da proverimo da li je to tačno.
- Ta informacija nažalost nije tačna - bilo je sve što je Jankovićeva htela da otkrije na ovu temu, a naše pitanje da li rade na tome ostalo je bez odgovora. Sa druge strane, pop pevač je i ovoga puta ostao zagonetan, pa nije hteo da komentariše saznanje našeg lista da intenzivno radi na potomstvu sa Jovanom.
Podsećanja radi, Jovana i Željko okončali su svoju trogodišnju ljubavnu vezu pre desetak dana navodno zbog zahlađenja odnosa koje je voditeljka jutarnjeg programa navela u svom saopštenju pisanim medijima. Međutim, u javnosti je procurila informacija da je pravi razlog njihovog razlaza avantura između Jankovićeve i košarkaškog asa Saše Đorđevića, što su oboje odlučno demantovali.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар