Ko bi rekao da baka od 70 leta može da se uklopi u ekipu koja je skoro pola veka mlađa i iste udara po guzi, kao u pravom filmu za „odrasle“?! E pa, legendarna pevačica Lepa Lukić pokazala je da je svaka fantazija vrlo lako ostvarljiva!

Naime, starija pevačica postrojila je uza zid Ivana Ivanovića Đusa i Nemanju Nikolića, koji su na sebi imali samo crvene gaćice, i udarala ih po zadnjici ne bi li im pokazala „svog boga“! Istina je da ovakva situacija pre liči na „lik i delo“ neke glumice iz filmova zabranjenih za mlađe od 18, ali slike govore drugačije! Da priča bude još zanimljivija, Lukićeva je u jednom trenutku počela da pljuje vodu iz usta po reperu i mladom pevaču, a dok su je vozili u kolicima za malter, Lepa je pevala „Ala bih se šikicala, al‘ mi ne da nana, al‘ ću se šikicati kada ostanem sama“.
Vrhunac mladalačke igrice bio je kada je Lepa završila u „sendviču“, tačnije, iznađ Đusa, a ispod Nikolića. Naravno, između njih su stajali dušeci od kreveta kako im se tela ne bi dodirivala. Sve je ovo bila njihova smišljena igra ne bi li život na dvoru učinili malo zanimljivijim, ali je sve to izgledalo kao jedna vrlo čudna i smešna smišljena akcija.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар