Zvezda snimka seksa kod „Beogradske arene“, dvadesetdvogodišnja Elizabeta M., pobegla je na selo kod rođaka, a kako za „Alo!“ nezvanično pričaju njeni prijatelji, postoji mogućnost i da se pojavi u najnovijem rijaliti šouu „Veliki brat“!

- Ona se skriva na sigurnoj lokaciji van Beograda, gde je čuvamo od medijske pompe. Na telefon se ne javlja gotovo nikome, osim na proverene brojeve svojih drugova i jedva čeka da gungula oko snimka prođe. U dogovoru s porodicom, odlučila je da nikoga ne tuži, već da pusti da se sve reši samo od sebe - kratko je za „Alo!“ ispričao njen prijatelj. On dodaje da Elizabeta najviše strahuje da će joj medijska pompa koju je video-snimak izazvao ugroziti buduću karijeru.
- Devojka se sprema da postane stjuardesa i ovo joj nikako ne ide u prilog na putu do ostvarenja sna. Perfektno govori engleski i italijanski, atraktivna je i da nije bilo ovog skandala, sigurno bi postala stjuardesa. Ipak, nada se da ovo neće potrajati i zato je već nekoliko dana na selu, daleko od cele frke - zaključuje blizak drug Elizabete M.

Njen društvo se slaže da ako u nedelju uđe u šou „Veliki brat“ taj program će verovatno biti najgledaniji u Srbiji od početka prikazivanja tog rijalitija.

- Pominjao se njen ulazak u šou „Veliki brat“, ali ne znamo da li je pristala - tajnoviti su prijatelji. U produkcijskoj kući „Emoušn“, koja je zadužena za realizaciju „Velikog brata“, navode da nemaju veze sa skrivanjem Elizabete od javnosti.
- Ne znamo o kojem snimku je reč, izvinite, ali u velikoj smo gužvi zbog početka „Velikog brata“ - izjavila je Ivana Škorić, PR „Emoušna“. Policijski snimak od petnaestak minuta, snimljen 24. aprila 2010, na kojem Elizabeta i M. S. (24) upražnjavaju gotovo filmske scene seksa na automobilu ispred „Arene“ i dalje je jedan od najgledaniji na internetu, a forumi su preplavljeni kako odobravanjem „poza“, tako i moralnim pridikama.
Fotografije u uskim pantalonicama i bikiniju, skinute sa njenog „fejsbuk“ profila, osvanule su na gotovo svim „žutim“ internet portalima. Na toj društvenoj mreži, sada već bivši ljubavnici, dobili su čak i grupu „Elizabeta M. - Akcija kod ‚Beogradske arene‘“. Dok se oni kriju od medija, njihovi roditelji, koji su se juče pojavili u javnosti, očajni su zbog snimka. Elizabetini roditelji skrivaju je od očiju javnosti, a roditelji M. S. tvrde da je reč o fotomontaži i da njihov sin nije na snimku. Inspektori poverenika za informacije juče su utvrdili da „Simens IBT“ nije odgovoran za objavljivanje snimka u javnosti.



I partner u „ilegali“

I Elizabetin partner s vrućeg video-snimka M. S. vešto se skriva od očiju javnosti. Vrata njegove porodične kuće na Bežanijskoj kosi juče niko nije otvarao, ali je ispred otvorene kapije ostao parkiran njegov crni „audi“, koji je bio deo scenografije popularnog snimka.
- Promenio je karticu i samo nekoliko drugara ima njegov novi broj. Želeo je da se povuče dok sve ovo ne prođe jer su mu roditelji već napravili priličan problem zbog čitavog skandala. Rekli su mu da ih je razočarao i svako novo pojavljivanje u medijima bi samo pogoršalo već napetu situaciju u njegovoj porodici - zaključuje prijatelj mladića sa snimka.


Snimak gledali milioni ljudi!

Snimak seksa Elizabete M. i njenog partnera M. S. kod „Arene“ je za svega nedelju dana videlo više miliona ljudi. Iako je snimak više puta uklanjan sa raznih internet stranica, entuzijasti su uspeli toliko puta da ga kopiraju da je sad preplavio internet!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар