Svi koji ubuduće budu želeli da vide Bokija 13 moraće da otputuju do Makedonije jer je, kako „Alo!“ saznaje, šoumen dobio rešenje o deportaciji, začinjeno zabranom ulaska od šest meseci u našu zemlju!

Naime, juče oko 11 sati, pripadnici odeljenja za javni red i mir beogradske policije zakucali su na vrata sobe hotela „Alegra“ na Vračaru, gde je bivši farmer odseo, odakle su ga sproveli do stanice policije zbog toga što nije imao boravišnu dozvolu.
- Iako je kao makedonski državljanin bio dužan da se u roku od 24 sata od ulaska u Srbiju prijavi lokalnoj policiji i zatraži neophodne papire za boravak koji se izdaju strancima, Boki to nije učinio. Morao je da ima dokumenta o boravku koja se izdaju na mesec, tri meseca ili godinu dana, a nije posedovao ni jedan jedini papir. Zakon mora da važi za sve, bez obzira na to da li se radi o slavnima i poznatima, tako da je Jovanovski odatle sproveden u Upravu za strance u Savskoj 35 i zatim je podneta prekršajna prijava protiv njega - navodi nam izvor iz vrha policije.
- Sudija za prekršaje juče je doneo odluku da se Jovanovski, koji je u potpunosti „iskulirao“ Zakon o strancima i mesecima boravio i uz to i radio u našoj zemlji bez ijednog papira, kazni i sa 10.000 dinara, ali mu je odredio i meru zabrane ulaska u Srbiju narednih šest meseci, preciznije do septembra. Tom prilikom Bokiju je dat i rok od tri dana da spakuje kofere i napusti državu. U protivnom, biće deportovan - zaključuje naš izvor.
Kako bismo čuli komentar „Pinkovog“ voditelja, kontaktirali smo s Bokijem, koji nam je rekao da ne može da priča o tom događaju.
- Dobio sam zabranu da bilo šta pričam o toj temi. Jedino što vam mogu reći je da sam bio u policiji da bih prijavio prebivalište. Platio sam jednu kaznu jer sam malo kasnio s tim, a šta će dalje biti ne znam, čekam rešenje - rekao je Boki za „Alo!“.

Šta je sa radnom dozvolom?
Istog trenutka kada je odjeknula vest da je Boki 13 priveden u policiju, nametnulo se pitanje da li je sve vreme boravka u Srbiji radio na Televiziji „Pink“ bez radne dozvole. Naši pokušaji da dobijemo odgovor nisu urodili plodom jer se čelni ljudi „Pinka“ nisu javili do zaključenja ovog broja.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар