Povod za održavanje ove izložbe nije bio nimalo lep, ali je jedna omladinka Demokratske stranke čak dvaput uspela da do suza nasmeje sve prisutne koji su se okupili u čast pokojnog premijera Zorana Đinđića.

Omladinci Demokratske stranke odbora Palilula koji se kunu u lik i delo Zorana Đinđića nisu u stanju da zapamte čak nijednu njegovu rečenicu. Naime, članovi opštinskog odbora Palilula su se pre tri dana pošteno obrukali dok su recitovali izjave i poruke pokojnog premijera.

Prva je nastupila Slađana Zdravković, koja nije mogla da se seti nastavka rečenice koju je započela.
- Da smo svako u svom okruženju ispravili ono što je pogrešno... - izustila je mlađana Slađana prvi deo zadate Đinđićeve rečenice, ali nije mogla da se seti drugog dela, pa ju je voditeljka sklonila pravdajući njen gaf tremom.
Sledeći recitator Dalibor Damjanović takođe nije mogao da zapamti svoju rečenicu, ali se snašao i pročitao je sa „puškice“.
Potom se Slađana pribrala i pokušala drugi put, ali ponovo nije išlo.
- ... i da smo pogrešne ljude zaustavili na pogrešnom putu, da smo ih sprečavali da čine pogrešne stvari, ne bi se te pogrešne stvari dešavale - uspela je ovoga puta Slađana da izgovori rečenicu do kraja, ali čitajući je sa displeja mobilnog telefona!
Ipak, tu nije bio kraj, jer je omladinka dobro nasmejala funkcionere gradskog DS-a kada se, dok se udaljavala od mikrofona, okliznula na visokim potpeticama i pružila po parketu koliko je dugačka. Nadamo se da povrede koje je pri padu zadobila nisu ozbiljnije prirode. Njen pad očito je uveselio člana predsedništva DS-a Boška Ristića, koji je gaf omladinke ispratio smehom i aplauzom.
Za samo nekoliko sati snimak ovih recitala postao je hit na „jutjubu“, a komentar koji preovlađuje je: „Sramota.“
„Još malo vežbe i uspeće da nauče po jednu celu rečenicu. Spremni su za skupštinske klupe“, bio je jedan od komentara.

Pogledajte video snimak sa izložbe…







POGLEDAJTE I "SLAĐANA ZDRAVKOVIĆ IGRICA" ČLANAK U KOME SE TAKMIČITE PROTIV SLAĐANE DA ZAMAPTITE JEDNU REČENICU.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар