Suze koje je pop pevačica Nataša Bekvalac prolila pred kamerama u emisiji „Amidži šou“ nisu uverile Danila Ikodinovića da je njegovoj sada već bivšoj ženi razvod teško pao. Naprotiv!

Povređen svime što mu se dešavalo i iznerviran Natašinim nastupom u javnosti, bivši vaterpolista se sprema, kako kaže u ekskluzivnom razgovoru koji je objavio magazin „Puls“, da iznese u javnost istinu o svom braku sa „panonskom barbikom“, od koje joj neće biti dobro.
- Gospođa bolje neka začepi usta da ne bih ja počeo da pričam... A to će onda da bude mnogo gadno. Ono što je ona radila, to ne dao joj bog da se sazna. Imam sve crno na belo i njoj neće biti dobro - pričao je Dača, koji se osvrnuo i na Natašino gostovanje u „Amidži šouu“.
- Pa valjda kad patiš, odeš da plačeš kod kuće, a ne plačeš pred kamerama. A ona kao plače! Jaaadna, stvarno, baš joj je teško - sarkastičnim tonom je rekao Ikodinović.
Nekadašnji vaterpolista se dotakao i priče, odnosno prašine koja se podigla oko Milice Dražin i njegovog odnosa s njom. Nije potvrdio, ali ni demantovao njihov odnos.
- Ovo sve sa Milicom Dražin nema veze s mozgom... To sve nema veze, ono što je ona uradila je toliko strašno da ništa ne može s tim da se poredi. Sve ovo ostalo je totalno nebitno - objasnio je Dača, koji je dodao da planira da ubrza razvod braka čiji je kraj Nataša nagovestila na društvenoj mreži „fejsbuk“.
- Pa seljanka, ja sam ispao čovek. Preko „fejsbuka“ saopštiti takve stvari?! Strašno! Čekam samo momenat. I onda ću da prospem crno na belo, papire. Ništa je neće oprati - rekao je Dača.

Danilo viđa ćerku preko bejbisiterke!!!
Govoreći o svojoj ćerki, Dača je između ostalog priznao i da Hanu viđa tako što je preuzima od bejbisiterke, što je naš list svojevremeno i objavio, a jedan drugi list brže-bolje pokušao da demantuje.
- Ja iznajmljujem stan ovde u Novom Sadu, a gospođa ili gospođica je u onom stanu gde smo bili zajedno s Hanom. Ja dođem, uzmem je od gospođe. Mislim, ne od ove prve, nego kad je ona van kuće, onda je tu i druga gospođa koja čuva Hanu, pa ja tad dođem - rekao je Dača, potvrdivši priču koju smo još prvog februara objavili. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар