Svetlana Ceca Ražnatović jutros je u pratnji obezbeđenja došla kod istražnog sudije Višeg suda u Beogradu na suočavanje sa bivšim funkcionerom fudbalskog kluba Obilić Jovanom Dimitrijevićem. Oni su o spornoj prodaji fudbalera dali različite iskaze.
Nakon dvadesetak minuta saslušanja Ražnatovićeva i Dimitrijević su napustili sudnicu, a Ceca je odbila da da izjavu za novinare.
Protiv vlasnice Obilića istraga se vodi još od 2003, a protiv bivšeg direktora kluba Dragiše Binića i nekadašnjeg sportskog direktora Jovana Dimitrijevića od 1. decembra prošle godine.
Binić i Dimitrijević se terete da su umešani u nezakonitu prodaju fudbalera Milana Obradovića moskovskoj Lokomotivi za tri miliona dolara, a da ništa od tog novca nije uplaćeno na račun kluba.

Svetlana Ražnatović i njena sestra se sumnjiče da su nezakonitom prodajom desetak fudbalera ovog kluba stekle 235 miliona dinara.

Poznata folk pevačica se u istrazi branila da je odluke o klubu donosio njen suprug Željko Ražnatović Arkan, međutim ona se tereti za prodaju igrača posle Arkanovog ubistva.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар