„Sirena na violini“, kako već godinama nazivaju Vanesu Mej, devojku koja je pomerila granice umetnosti, sinoć je pred Beograđanima demonstrirala magiju svoje muzike, a na samom početku koncerta u „Beogradskoj areni“, muzičarka je na scenu stupila uz zvuke snažnog udara groma.

Svoj muzički miks, sastavljen od različitih muzičkih žanrova, Vanesa je sinoć preko dva časa izvodila sa bendom u kom je dominirala njena violina. Mala Singapurćanka ceo nastup naglasila je uskom haljinom, prekrivenom sitnim kristalima, a nije štedela ni svoje pokrete, pa je već na samom početku sela na binu.
Ovaj vanserijski muzički fenomen da vide i čuju nisu propustili Snežana Malović, srpska ministarka pravde, Milan Milutinoć, nekadašnji predsednik Srbije, ali i Tomica Milosavljević, bivši ministar zdravlja. Ginisovu rekorderku, slušale su i glumica Tanja Bošković i voditeljka Suzana Mančić. Vanesa Mej je sinoć nastupila pred oko 4.500 ljudi u nešto izmenjenom prostoru „Beogradske arene“, što je samo doprinelo stvaranju intimnije atmosfere, u kojoj je umetnica muzičkim tonovima koketirala sa srpskom publikom.

Pozdrav na lošem srpskom zalepila na pod
Mala violinistkinja Vanesa Mej poželela je da publiku pozdravi na srpskom jeziku, pa je papir sa rečenicama „Dobro veče“ i „hvala vam“ zalepila na pod. Ono što je interesantno je i da ove reči nisu bile napisane baš „po Vuku“, već onako kako bi njoj verovatno bilo najlakše da ih pročita. Međutim, to joj verovatno niko neće zameriti jer je njen gest i više nego pohvalan.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар