Posle burnih dešavanja na Dvoru u dnevniku televizije Pink, pojavila se i Tanja Vojtehovski koja je saopštila da je Firči diskvalifikovan odlukom produkcije, a da se Miloš oseća dobro i nastavlja takmičenje. "Miloš nastavlja takmičenje, ukazana mu je pomoć, jer ga je ta flaša nezgodno dokačila. Imaće vidljiv podliv, ali sada se dobro oseća, tako da ćete ga gledati u nastavku rijalitija." rekla je Vojtehovski.
Na pitanje da li je pređena granica dobrog ukusa, jer imamo slike povređenog čoveka ispred urgentnog centra, pomešao se rijaliti i stvaran život Tanja je objasnila: "Treba naglasiti da je «Rijaliti» jednako stvarno, to treba da znaju svi oni koji gledaju ovaj šou i koji ga kritikuju ili hvale. U svim zemljama sveta, gde je demokratija na mnogo većem nivou, gde su sudovi mnogo oštriji, dešavaju se i gore stvari nego što se desilo u ovom slučaju, pa ipak reakcije nisu tako burne."

Na pitanje da li je produkcija imala mogućnosti da kontroliše situaciju u Dvoru i učesnike, Tanja je napravila poređenje: "Svi znamo da prenos dodele Oskara ide sa zakašnjenjem, upravo iz razloga da učesnici i dobitnici ne bi rekli nešto protiv Amerike, pa im se ipak desi da Šon Pen izgovori nešto protiv vlade. A kod njih se radi o samo jednom ili dvoje učesnika na sceni. Kada imate program uživo i kada imate dvadeset i više ljudi, vrlo je teško kontrolisati šta će se desiti i šta će biti urađeno. Dozvolite mi da napravim paralelu, Firči je bacio flašu u pravcu Miloša Bojanića, istu situaciju ili sličnu, imali smo u Parlamentu: Gordana Pop Lazić gađala je cipelom Gordanu Čomić, mišljenja sam da neki veći stepen odgovornosti imaju članovi vlade nego jedan bubnjar EKV. Dvostruki aršini i licemerje je ono na šta treba da obratimo pažnju!" bila je jasna Tanja Vojtehovski u svojoj izjavi, a po pitanju eventualnog ukidanja rijalitija ili druge reakcije koje je najavila RRA. (Svet)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар