Posle tuče koja je izbila oko podneva, Bojanić je odmah prevežen u Urgentni centar dok je Firči napustio Dvor.
Najnoviji duel večitih rivala Firčija i Miloša Bojanića, krvavo se završio. Miloš Bojanić je Firčiju rekao kako je zlostavljao svoju sestru, pa je bivši roker žustro odreagovao...
Poslednja svađa Firčija i Miloša Bojanića završila se krvavo. Miloš Bojanić je, u verbalnom duelu koji se odigrao danas oko 11.30, između ostalog, pomenuo kako je Firči zlostavljao svoju sestru. To je več bila poslednja kap u čaši i Firči nije mogao a da ne odreaguje. Najpre je Bojanića polio sokom, a potom je na njega bacio flašu!
Sve je počelo na sastanku kada su dvorani trebali da se izjasne o vladavini Miloša i Maje. Firči je savetovao sve da ućute, a Dragan Tripić je počela da se svađa sa Milošem. U svađu se umešao i Firči, na šta je Miloš uzviknuo: "Ti da ćutiš! Video sam u novinama da si zlostavljao rođenu sestru!" Firči je istog trenutka, preko stola, polio sa dve pune flaše pića Miloša koji je sedeo na tronu, da bi ga već sledećeg momenta gađao flašom u glavu. Miloša je flaša pogodila u predelu očiju, jedno oko mu se nadulo i krenula je da curi krv.

Firči je posle nekoliko minuta diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Bojanića. Odmah posle nemilog događaja, pozvali smo Miloševu suprugu Branku Bojanić, koja je u razgovara preko telelefona zvučala vrlo uznemireno, rekavši da nije vreme za izjave, te da je u ovom trenutku najvažnije da sazna u kakvom se stanju nalazi Miloš. Branka je, kako smo saznali od PR "Dvora" Nemanje Josifljevića, odmah po nemilom događaju stigla u produkciju, dok je Miloš upućen na detaljne pregleda
Bojanić zbog toga sada ima modricu na oku i krvavi podliv u šta smo se i sami uverili kada smo ga videli u Urgentnom centu na maksilofacijalnoj klinici.
- Nemojte molim vas - govorio je organizator koji je Boajnića i doveo u Urgentni centar.
- Nemojte da ga slikate - bio je smiren, a Bojanić je za to vreme navlačio kapuljaču preko glave.
- Nemoj ništa da pričaš Miloše svi će dobiti zvanično saopštenje govorio mu je čovek iz organizacije Dvora.
- Jedino da te prebijem zbog otg aparata - našalio se Miloš a onda dodao:
- Ali kad nism prebio onog Firčija, neću ni tebe - smejao se Miloš.
Na naše pitanje kako se oseća pošto se vidi podliv ispod oka, a na to oko ne može ni da gleda Bojanić nam je rekao:
- Dobro sam, dobro sam sada - a organizator ga je prekidao govorivši mu da ne daje nikakve izjave.
Ali kada smo Milošu rekli da navijamo za njega situacija se potpuno obrnula!
- Ma šta se ja krijem, pa videće narod, iovako će videti svi - govorio je Bojanić dok je skidao kapuljaču.
- Ma slikaj me slobodno, pa šta sad. I nemojte ni da puštate one sa kapuljačom slike - reče Miloš kog odvedoše na sledeći pregled.

Bojanić se zatim vratio na Dvor, besniji nego ikada:
Izvor:  Pulsonline

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар