Pokušaj produkcije da potkopa njegov odnos sa Draganom Banić je opasno naljutio bivšeg fudbalera pa je udario i po produkciji.

U baraž za ispadanje iz luksuzne vile televizije Hepi ove nedelje po treći put idu Aleksandar Kocev i Sanela Cicević i, po drugi put, Džimi Barka i Aleksandra Tiodorović. Tokom nominacija je svašta izgovoreno, a “zvezda ” je svakako bio Đani Ćurčić.

Osim što je napao sve koji su imali da kažu nešto loše protiv druge partnerke sa kojom je ušao, mlađane Dragane Banić, Đani je udario I na scenaristu, uređivački tim i produkciju.

Njegovo izlaganje u nominacijama počelo je objašnjenjem zašto ga je uvredio zadatak u kojem je trebalo da objasni kako su se upoznali on I Zorica.

- Nisam ja sreo Zoricu nego ona mene. Sedeli smo za istim stolom jednom prilikom i to je sve. Došla je sa mojim prijateljem i nismo se čak ni upoznali – rekao je Saša Ćurčić.

Sledeće pitanje je bilo vezano za Draganu.
- Nisam ljut na nju. Dao sam joj savet da malo spusti loptu. Nju su odavde izbacili sujeta, zavist… I to je u njoj probudilo bes. Razumem, ali je njen povratak već dovoljna kazna onima koji su je prethodno nominovali i nema potrebe da se još dodatno sveti. Već je pobedila – Ćurčić je kao pravi džetlmet branio stao iza leđa devojke koja je sa njim ušla u kuću I branio je svim silama i zbog toga, na kraju, napao i produkciju.

Da bi od nominacija napravili što veći mogući šou, posle ove Đanijeve izjave je pušten snimak u kojem on svojoj kumi Ivani Milunović objašnjava kako je Dragana svojim ponašanjem stvarno prešla sve granice , kako neće da sluša njegove savete i kako ga više ne zanima. Umesto da se postidi ili zbuni, Đani se ozbiljno naljutio.
- Ajde da pričamo o tome ko će na kraju da dobije nagradu. Zašto da ne kažemo da se priča da je ona namenjena Tiki i Jeleni i da će ceo SNS (Srpska napredna stranka) da glasa za njih. Ako ćemo da iznosimo prljav veš, nema problema, ali i moj i vaš – bio je direktan Đani.

- Priče o nameštanju pobednika uvek idu uz rijaliti šou – pokušala je Jelena Helc da spusti loptu.
- Meni je ovo treći – podsetio je Saša Ćurčić I time naterao voditeljku da najbrže moguće pređe na sledećeg ukućana i ne pokuša dalje da se raspravlja sa Đanijem.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар