Velika gledanost koju su ovog vikenda imale domaće serije emitovane na Radio-televiziji Srbije nameće pitanje – da li se TV publika zasitila “Farme”, “Velikog Brata”, “Dvora” i “Parova” ili je u pitanju slabost trenutne ponude“rijeliti programa”?

Poslednja epizoda serije “Moj rođak sa sela”, emitovana u nedelju uveče, zauzela je ubedljivo prvo mesto po gledanosti. Pratilo ju je preko 59 odsto ljudi koji su u tom trenutku bili ispred TV ekrana. Izbor kralja i kraljice Pinkovog “Dvora” našao se na četvrtom mestu.

Na vrhu liste najgledanijih emisija u nedelju našli su se i Dnevnik 2 RTS, Kviz “Slagalica” i “Sasvim prirodno”. I serija “Selo gori a baba se češlja” u subotu uveče zauzela je prvo mesto po gledanosti. Novu epizodu te serije gledalo je više od 60 odsto TV publike te večeri! Nominacije na “Dvoru” zainteresovale su nešto više od 23 odsto gledališta i našle su se tek na osmom mestu.

Seriju “Miris kiše na Balkanu” u petak uveče pratilo je više od 30 odsto TV publike. Time se serija plasirala na drugo mesto po gledanosti, odmah iza Drugog dnevnika RTS, dok je pregled događaja sa Dvora zauzeo tek trinaesto mesto.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар