Praksu koju je započeo još u „Farmi“ kada je najpre iritirao i prozivao učesnike, a potom čekao da oni izgube strpljenje i u afektu ga napadnu, folk pevač Miloš Bojanić uspešno je nastavio i po ulasku u „Dvor“, a najveći sukob imao je sa našom novinarkom Draganom Tripić.

Sve je krenulo samo nekoliko minuta nakon što je Braćala ušao u rijaliti. Tripićeva je pružila ruku pevaču u znak dobrodošlice, a on je taj gest ignorisao. Ovo je povredilo Draganu, koja mu je skrenula pažnju da tako ne postupaju ljudi sa osnovnim kućnim vaspitanjem, ali joj je on odgovorio da se prema svakome ponaša „po zasluzi“ i počeo da proziva.
- Ti si veštica koja je mučila onu jadnu decu u „Grandu“, sram te bilo - počeo je Miloš, na šta je Dragani „pao mrak na oči“:
- Brate, za*ebi ti to i nemoj sa mnom da se kačiš! Tvoj problem je što sam ja u novinama objavila da si uzeo automobil iz Crne Gore koji nisi platio! Nemoj da ja vadim tvoj si-vi sa zemunskim klanom! Ostavi me na miru! - rekla je novinarka „Alo!“, a u tom trenutku se umešao makedonski šoumen Boki 13, koji je pitao Miloša da li je istina to što je Tripićeva rekla.
- Pa normalno! - rekao je folk pevač, na šta se ona nadovezala:
- Za*ebi, Bojaniću, i nađi sebi muškarca, a ne ženu da napadaš! Ja, bre, imam muda veća od tebe! Mene ko voli, voli me, ko me ne voli, ne mora, a ti si samo jedno lažljivo pseto! - vikala je iznervirano novinarka, na šta je Bojanić počeo da preti kako će on pokazati narodu ko je i šta je ona.
- Neka, neka, ja želim da narod vidi ko je Dragana Tripić i šta je! Neka vide i novine za koje ti radiš! E, bre, zvali su te jabučarka, ćuti tu… jabučarko jedna! - ironičnim tonom je pričao Braćala.
- Indijancu jedan, moje novine su prve, a tvoja ploča zadnja, pseto jedno lažljivo! Uzmi pare, zato si i došao, neka ti je na zdravlje! Ti si bio smrad i ostaćeš smrad i nikad nećeš biti veličina od čoveka jer si miš! - grmela je Tripićeva.
Sukob se na ovome završio, Dragana je otišla na spavanje, a Miloš ostao da kuje planove sa kraljicom Majom Nikolić kako će se ponašati prema učesnicima. Nakon prospavane noći, Bojanić nije pokazivao da se kaje zbog uvreda, dok je Dragana priznala da žali što se spustila na njegov nivo.
- Kajem se što sam mu sve ono rekla jer on nije vredan mojih reči! - požalila se naša novinarka Firčiju.

Bojanić: Sin mi je rekao da provociram Draganu
Po završetku sukoba sa Draganom Tripić, Miloš je otkrio Maji da je ušao sa namerom da je izvede iz takta i da je to uradio po nalogu svog sina. Koji od tatinih dika - Bane ili Mikica je izrazio tu želju, Braćala nije rekao, ali ono što je sigurno je da je na ovaj način potvrdio sumnje dvorana da je ušao sa lošom namerom da nervira čak i one koji ga ne napadaju.

Firči: Majmune sa krunom i majmunice sa krunicom, nabijem vas na ku*ac!!!
Iako se dosta dvorana borilo za to ko će kralju Milošu i kraljici Maji poželeti „topliju“ dobrodošlicu, muzičar Ivan Fece Firči je ipak bio najglasniji! On je ulazak Braćale objasnio kao dobar potez produkcije i najavio da šou tek počinje.
- Majmune sa krunom i majmunice sa krunicom, nabijem vas na ku*ac! - vikao je Firči, dok su ga vladari gledali zbunjeno sa kiselim osmehom na licu. Nakon ovakvih uvreda, Firči je nastavio da pljuje po Maji i Milošu, ali je naglasio da će ih ignorisati i potruditi se da im kraljevstvo pukne.

Đus se izvinio Bojaniću!
Izgleda da će se na imanju u Šimanovcima desiti jedno novo, veliko i pravo prijateljstvo, i to između dva doskora najgora neprijatelja. Naime, Ivan Ivanović Đus je ulazak Miloša Bojanića iskoristio kako bi mu uputio izvinjenje za fizičko zlostavljanje, za koje ga je pevač teretio.
-Izvini za sve što je bilo! Čekao sam trenutak da ti ovo kažem - rekao je reper, a onda dobio „nagradu“.
- Povući ću krivičnu tužbu koju sam podigao protiv tebe! Ja znam da praštam - rekao je Bojanić.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар