Peđa D Boj predložio ostalim ukućanima vile Laneta Gutovića da je vreme da se organizuju orgije i da svi treba da učestvuju u njima.

- Moji zadaci će biti originalni. Mislim da je vreme da se pozabavimo i orgijama. Moramo da budemo interesantni i zanimljivi. Ako smo dobri, nagrada će biti veća. Predlažem da organizujemo orgije jedne večeri - rekao je Peđa, koji je sa svojom lepšom polovinom Karolinom ove nedelje vodeći par i koji je zadužen da smišlja zadatke koje će parovi rešavati u toku nedelje. Muzičar je ubeđivao ukućane da bi na taj način podigli gledanost i zasigurno povećali nagradu. Na ovaj predlog niko nije pristao. Kada je trebalo da se glasa ko je za, a ko protiv, samo je autor „Jugoslovenke“ podigao ruku da se slaže. Naljutio se na cimere jer ne umeju da se igraju i rekao im da su foliranti.
- Svi ste uštogljeni, niko neće da se igra kako treba. Kao iznenađeni ste što sam vam predložio orgije. Nikad vam to nije palo na pamet. Svi ste, bre, foliranti - odbrusio je Peđa D Boj stanovnicima vile i dodao da je ovo tek početak i da će insistirati dalje na tome.
(Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар