Četiri sata gostovanja u rijalitiju „Dvor“ bila su dovoljna da Mitar Mirić uspe da napravi žurku za pamćenje, pokuša da skine gaće Urški Čepin i da se pobije sa svakim ko mu se našao na putu! Folk zvezda u ekskluzivnom razgovoru za „Alo!“ priznaje da se nekih od svojih postupaka ne seća, ali da se ne kaje zbog bilo čega.

- Kad god snimim hit, kao što je trenutno „Grešnik“, ja napravim neku glupost, ali sad mi je kasno da se kajem zbog bilo čega. Šta je bilo, bilo je, i tu nema ispravke - počeo je priču Mirić.

Kako je došlo do toga da se obeznanite od alkohola?
- Nisu imali viski, već su mi dali neku rakiju. Da sam pio viski, ničega ne bi bilo, ali Đus mi je mešao neke rakije i u jednom trenutku je samo došlo do prekida filma. Doduše, dva dobra ne idu nikako. Da sam bio trezan, otpevao bih nekoliko pesama i povukao se. Ovako sam im napravio najbolju žurku, ali sam malo i preterao zbog toga što sam bio pijan.

Kad kažete preterali, da li mislite na to što ste govorili da biste hteli nešto da je*ete ili na to što ste skidali gaće Urški?
- To i nije toliki problem. Prvo, Urška je sama prišla meni, nisam je ja dovukao. Sama je i sela, i ja sam želeo da sa njom napravim šou, pa sam počeo da joj skidam gaćice. Tu nema ničeg toliko lošeg. Jedino što mi je žao je što je moja supruga Suzana to morala da gleda, ali mislim da nisam prešao granicu.

Šta vam je ona rekla kada ste stigli kući?
- Pa nije joj bilo prijatno, ali moja žena je heroj koji je sa mnom prošao kroz brojne, mnogo gore, životne faze. Malo smo trenutno zahladili odnose, ali mislim da će to proći. Ne želim sada da ko Ekrem Jevrić ovde govorim „Igbala, oprosti mi“, jer ja Uršku nisam terao na seks niti sam joj izjavljivao ljubav, već sam joj objašnjavao da treba to da radi ako misli da od sebe napravi zvezdu. Ja čak nameravam da, kad izađe, snimim sa njom i spot za svoju novu pesmu „Grešnik“. Mislim da bi to bio pun pogodak.

Onda pretpostavljam da mislite da ste preterali što ste se potukli sa Nemanjom i obezbeđenjem?
- Toga se i ne sećam. Ma to je bilo više koškanje nego tuča. Mislim da sam se gurao sa njima jer su probali da me izbace sa imanja, a meni se baš ostajalo.

Pa onda nabodete obezbeđenje da biste ostali?
- (Smeh) Kažem, ne sećam se, ali sam siguran da nikoga nisam jako udario.

Planirate li da ponovo uđete u „Dvor“, ali kao učesnik?
- Mislim da nema potrebe, jer sam već uradio sve što je moglo da se uradi, tako da bih se samo ponavljao. Zvali su mene i ranije, a i od žurke sam imao nekoliko propuštenih poziva sa „Pinka“, ali sigurno neću pristati.

Bojanić je manipulator, a pobegao je jer me se plaši!


Zašto ste se sa svima pozdravili osim sa Bojanićem?
- On nije zaslužio da mu ja prvi pružim ruku. Da je pokazao osnovno vaspitanje i prišao mi, jer je on domaćin tamo, a ja gost, pozdravio bih se sa njim. Ali, on se zavukao u ćoše i nije smeo da mi priđe jer se plaši, savest mu nije čista.

Kako je počeo vaš sukob?
- On je manipulator koji ogovara sve kolege kao neka ženturača i pokušava da ih posvađa. Zbog toga ga pevači izbegavaju. U vreme kada niko nije hteo da mu priđe na snimanjima, ja sam se pozdravljao sa njim. Bilo mi ga je žao, mi smo ipak zemljaci. I onda on počne da pljuje po meni ničim izazvan, komentarisao je kako su moje pesme glupe. I preko toga bih nekako prešao, ali je onda počeo da priča o mojim nekim navodnim ljubavnicama i uvlačio moju porodicu u to. E to nisam mogao da mu oprostim.

On je u četvrtak zbog uvlačenja tuđih porodica u šou popio i flašu u glavu, kako to komentarišete?
- Žao mi je što mu se to desilo, jer ne opravdavam nasilje, ali nisam iznenađen, jer on ljude gura do granice strpljenja i onda oni u afektu odreaguju nepromišljeno. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар