Nakon što je Firči izbačen iz "Dvora", ponosni kralj Miloš Bojanić je odlučio da sazove sastanak sa svojim podanicima tokom koga je rezimirao svađu sa Firčijem, ali i vređao pojedince. Najviše se razljutio Ćemo kome je malo falilo da fizički nasrne na Bojanića.

Miloš je sve vreme sastanka držao govor i nikome nije dozvolio da ima svoje mišljenje. Dvorani su pokušali da mu objasne da je i on kriv za svađu, a kada je Joca rekao da je porodica najsvetija, onda je Miloš izjavio:

- Pa ako jeste što je onda dirao svoju porodicu - ponovo je počeo Miloš sa pričama o Firčijevoj sestri zbog koje je Firči juče i poludeo.

Svi su počeli da se bune što ponavlja uvredu, a onda je Ćemo, kome je Miloš inače tokom sastanka rekao mnoge ružne stvari, skočio i počeo da vređa Miloša.

Ostali su pokušavali da ga smire ali je Ćemo bio toliko besan da je udarao šakom o sto urlao je i vrištao na sve oko sebe. Svi su se uplašeni razbežali od stola.

U sledećem trenutku Ćemo se popeo na sto i delovalo je kao da će se baciti na kralja. Dragana i Nemanja su pokušali da ga skinu sa stola, kako ne bi napravio glupost, ali bezuspešno.

Ćemo se šetkao po stolu i pričao:
- Ti si gladan novca, tebi treba novac. Odričem se svog honorara. Ma daću ti svu svoju zaradu narednih godinu dana smrdo smrdljivi - vikao je Ćemo da bi na kraju istrčao iz prostorije.

Inače, dvorani su sve vreme sastanka pokušavali da bojkotuju Miloša i da prekinu razgovor o skandalu sa Firčijem, ali je Miloš bio uporan i neumoljiv. Čak je rekao i da kaže da je šou bez njega bio potpuno nezanimljiv zbog čega su svi počeli da se hvataju za glavu.

- To što vi ne možete da shvatite je ovaj šou bio neke druge dimenzije dok vi niste došli, to je vaš problem - rekao je ljutito Dejan Milićević.

Duža verzija:Kraća verzija:Izvor:  iYupi

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар