Da li će Miloš Bojanić odoleti provokacijama Maje Nikolić da je češka, videćemo ukoliko se njegov boravak na Dvoru bude produžio posle srede. Jer, tada će, ukoliko je verovati nezvaničnim izvorima,
Bojanić izaći iz rialitija i pop pevačicu prepustiti njenoj sudbini. A ona nije nimalo ružičasta, jer teško da će imati priliku da se druži sa ostalim učesnicima budući da ni sa jednim nije u ljubavi. Kao sa Milošem. Njih dvoje u zavereničkom zanosu smišljaju kako će dalje da zagorčavaju život ostalima, iako su u manjini. Tako ga je posavetovala da, ukoliko ponovo bude bio izabran za kralja, svako jutro ustane rano i kupi sve cigarete, jer je sigurna da će to izludeti seljane, posebno Nemanju, kome to najteže pada.
Evo i jednog od dijaloga između dvoje novopečenih prijatelja:

Miloš: "Ako te izaberu za sluškinju, presoli im pasulj. Mnogo soli stavi."
Maja: "Jaoooo, koliko si pametan. Šta bi još mogla da im uradim?"
Miloš: "Sipaj i sirće. Ali, baš onako, da bude prekiselo."
Maja: "Pa ti si divan. Volim te, hvala ti što si došao."
A dok su bili kraljevski par: Pošto se Miloš probudio, uhvatio je Maju za ruku i počeo da je mazi. Maja mu je rekla da je ružno sanjala. Dok su se tako češkali u svojim odajama, Miloš je rekao Maji da ima čudne namere sa njom i da postoje i drugi delovi tela koji mogu da se češkaju (!?) Maja je rekla da su oni rezervisani za njenu ljubav. Dok su leškarili u spavaćoj sobi oporavljajući se od šokantnog ulaska Vendi u rijaliti: Maja: "Ti si tata za rijaliti, treba da napišeš knjigu, prodaće se u milion primeraka!" Miloš: "Ma kakva knjiga! Što bi učili druge?" Maja: "Ma u pravu si…Tebe nije teško voleti, jer si ok, potpuno normalan čovek. Tebe samo budale ne mogu da vole…" Maja je nagovarala Bojanića da njene sinove ovog leta nauči da pecaju (verovatno dok su u gostima kod njega u Baošiću), pominjući obojicu, ni ne sluteći da mediji izveštavaju o njenom gubitku starateljstva nad četvorogodišnjim sinom Lazarom kog je, kako se navodi u medijima, sud dodelio ocu Vuku Kandiću (iako je njena majka sve to demantovala.)



Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар