Slika šestorki koju je ponosna majka "okačila" na sajt privukla je pažnju velikodušne voditeljke Opre Vinfri.

Rozono i Mia Mekgi iz Kolambusa u Ohaju postali su roditelji šestorki prošlog juna. Za razliku od "Oktomame" Nadije Suleman, Mekgijevi nisu bili obasuti pažnjom javnosti i finanijskom pomoći.

Mia je na svoj Facebook profil postavila sliku na kojoj njen muž Rozono leži na stomaku, "prekriven" sa njihovih šest beba - Rozonom juniorom, Olivijom, Madison, Džosajom, Elajom i Ajzakom. Medena slika ubrzo je obišla svet, a jedna od osoba koja se "istopila" pri samom pogledu na nju bila je i Opra Vinfri.

"Pomislila sam - ovo je predivno, moram da upoznam te ljude", rekla je voditeljka koja je u svojoj emisiji ugostila Mekgijeve.

Mia i Rozono otkrili su da dnevno potroše pedesetak pelena i oko 30 flašica hrane, a Opra im je zato poklonila vaučer za lokalnu prodavnicu "Volmart" vredan 250.000 dolara.

Pošto su Mekgijevi iz siromašnih porodica, iz kraja zahvaćenog kriminalom, kada su se venčali pre 11 godina nisu imali novca da odu na medeni mesec. Od Vinfrijeve su dobili i plaćen put u Las Vegas, kao i dve karte za prvi red za koncert Selin Dion, koja je takođe gostovala u emisiji.

Par je nakon nekoliko godina braka otišao na veštačku oplodnju, i dobio blizance koji su umrli po rođenju. Nisu dozvolili da ih to porazi, već su opet otišli na tretman i dobili šestorke.

"Želeli smo decu, i mogućnost da im pružimo toplo porodično okruženje kakvo sami nikada nismo imali", rekli su Rozono i Mia.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар