Učesnicima rijalitija „Dvor“ za vikend preti prava glad jer su seljani ove nedelje kažnjeni zbog krađe i do ponedeljka im neće raditi prodavnica.

Sve je počelo u sredu ujutru posle žurke, ukućani su se uputili kod prodavca Zorana Radojkovića Pileta i neki od njih su uzeli sve što im je bilo pri ruci, a nisu platili. Kada se raščistila gužva, bilo je očigledno da mnoge stvari fale. Ovo je jako naljutilo Radojkovića, koji je uveo novo pravilo da samo po dvoje seljana može istovremeno biti u prodavnici. Pošto učesnici rijalitija nisu želeli da se povinuju ovom pravilu, zatvorili su ga u radnji i zapretili da će tu prespavati. Ovakav postupak je dodatno iznervirao Radojkovića, koji je uspeo da odgurne vrata i izađe napolje, a zatim je zaključao svoj objekat i zapretio im je da će biti gladni do ponedeljka.
- E kad ne umete da budete ljudi, do ponedeljka prodavnica ne radi. Snađite se! Video sam ko je krao i posle toga sam došao da vam izađem u susret, a vi iz krajnosti u krajnost - vikao je voditelj. Razočarani i tužni jer nemaju zalihe hrane, a nemaju do kraja nedelje gde ni da je nabave, dvorani su se vratili u kuću za građanstvo, pitajući se šta će sada da rade.
- Dejane, mi nemamo gde da kupujemo sad, moraš ti da nas hraniš - odbrusila je Maja Nikolić ovonedeljnom nadzorniku Dejanu Cukiću, na šta je on rekao da ne želi da bude kažnjen jer iz dvora ne sme da iznosi hranu.
- Ja bih vam rado pomogao, ali ne mogu da dozvolim da budem ja kažnjen, znate da iz dvora ne smem da iznosim ništa. Ne znam zašto ste krali, znate da se snima sve tamo - rekao je pevač.
Kako će se snaći bez namirnica i da li će se možda bivši farmer razljutiti i otvoriti prodavnicu za vikend, ostaje da vidimo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар