Kral, kraljica i publika reality Dvor su odlučili da ove nedelje nominuju Maju, Denisa, Fika i Tamaru.Iako je u petak uveče Bebi Dol kao sluškinja predložila za izbacivanje Maju i Firčija, a nadzornik Dejan Cukić je izabrao Maju i Denisa, kralj i kraljica su se delimično složili sa njima.





Naime, vladari su ove nedelje „presudili“ Denisu i Maji, a publika je na korak od izbacivanja postavila Fika i Tamaru.

Pregled dana:
UKUĆANI rijaliti programa „Dvor“ devetnaestog dana takmičenja su proveli u svađi. Lepa je i dalje ljuta na Bebi, Maja je grdila dvorane jer su nevaspitani, a nešto kasnije se posvađala sa Bebi Dol I Firčijem jer joj je ukrao zlatnike.

Ovog jutra seljane su probudili Jovan i Đusa koji su im pevali. Pošto su uspeli da probude skoro sve ukućane. Pošto je i Fiko ustao, Đus ga je pitao da li podržava njihovo delo. Fiko je rekao da ih podržava u potpunosti.
Današnji zadatak je bio da po pet seljana naprave špil od 50 karata formata A4 sa likovima ukućana po njihovom izboru.

Po čitanju pisma, seljani su se uputili ka prodavnici. Pile je, zbog krađa prethodnih dana, ograničio broj ljudi u prodavnici na samo dve osobe.Seljani su ga zaključali. Potom su se okpulili ispred prodavnice i uzvikivali „Dole Pile!“. On je nekako uspeo da izađe. Odlazeći sa dvora im je dobacio da će videti kada ne bude dolazio dva, tri dana.

Maja je komentarisala kako je nezadovoljna ponašanjem ukućana. Rekla je da su nevaspitani i da nemaju nimalo poštovanja prema starijim osobama. Ona je izrazila nadu da će svi oni koji su nevaspitani napustiti Dvor što pre. Maja se požalila kralju i kraljici kako joj je Firči ukrao zlatnike prethodne noći. Ona je rekla da ga je uhvatila u krađi. Kraljica ju je podržala u naporima da vrati svoje zlatnike.

Bebi, Lana i Vanesa su ogovarale kralja i kraljicu. Njima je smetalo to što kralj „probrljavi“ hranu, malo jede, a ostalo baci. Bebi je zasmetalo i to što je ona kupovala četku za WC jer kralj i kraljica nisu hteli. Dodala je i da je Lepa dala zlatnike samo za jedan toalet papir na Dvoru za celu nedelju. Bebi je zatim ispričala kako je cele protekle noći kuvala pasulj kako bi iznenadila Lepu, ali da ona nije zadovoljna.

Ognjen je poželeo dobro veče gledaocima i učesnicima. On je došao kako bi sluškinja i nadzornik dali svoje predloge kralju o tome ko bi trebao biti nominovan. Dejan Cukić je predložio Denisa i Maju. Majin komentar je bio da joj je svejedno da li je kod kuće ili na Dvoru. Bebi je izabrala Maju i Firčija. Došlo je do male rasprave između Bebi i Maje. (Novosti.rs)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар