Bubnjara Ivana Fecea Firčija samo je prisustvo kamera spaslo od toga da ne dobije batine od Miloša Bojanića nakon što ga je gađao flašom, tvrdi folker koji je juče izašao iz rijalitija „Dvor“.

- Da su bile druge okolnosti, verujte mi da bi sve to drugačije izgledalo. Ja nisam konfliktna ličnost i prešao bih preko onih uvreda, ali da me je gađao u spoljnom svetu flašom, obračunali bismo se na drugačiji način. Silom na silu. Prebio bih ga. Da li mi verujete da je to prvi udarac koji sam dobio u životu? Vi niste videli ono što ja jesam, a to je da je sve vreme iz Firčijevih očiju izbijala mržnja i zloba - priseća se Bojanić dešavanja na dvoru i kaže da Firčija nije prozvao da bi ga povredio već da bi ostalim učesnicima otvorio oči.
- Kad sam spomenuo Firčijev incest sa sestrom, ja sam citirao šta sam pročitao u jednim novinama. To nisam uradio da bih ga isprovocirao već da bih skrenuo pažnju seljanima koga gledaju kao vođu i koga se svi plaše. Posle njegovog napada, moja pribranost je odigrala glavnu ulogu, kao i prijateljstvo koje imam sa čelnicima „Pinka“, tako da mu nisam uzvratio kako je zaslužio. Čak sam se samoinicijativno po izlasku iz Urgentnog vratio u rijaliti, niko me nije primoravao - kaže Bojanić i demantuje navode Vesne Vukelić Vendi da je radio za državnu bezbednost.
- Ma ko je Vendi? Ona nema ni ime ni prezime ni zanimanje. Njena kategorija je Ekrem Jevrić. Oni su na istim talasnim dužinama. To što je rekla da sam radio za DB nije istina, ali bih uvek pomogao svojoj zemlji ako je u mojoj moći - kaže Braćala i predviđa budućnost dojučerašnjoj cimerki.
- Njoj posle „Dvora“ ne gine posao u javnom WC-u, „Gradskoj čistoći“ ili ples oko šipke, ali pošto u šatorima gde nastupa nema tih šipki, mora da se penje na konstrukciju ili stolove. Pa na šta liče njena gostovanja, nema ni „p“ od pevanja, a glavna tačka joj je guranje svojih grudi ljudima u lice. Zbog jake konkurencije, koja bi je prešišala, ne bi mogla ni da se bavi najstarijim zanatom na svetu, zato i kažem da joj ne ginu ti higijeničarski poslovi, ili ako joj se ipak posreći u životu, možda će moći kao Gagi da prodaje semenke i kokice - obrazlaže svoje navode Braćala, koji objašnjava da njegov blizak odnos sa Majom nije iznenadio Branku, te da o razvodu nema ni govora.
- Branka je znala šta će se dešavati tamo. Ja sam pričao sa njom i bila je spremna na svašta. Šta da radim kad sam ja sa 60 godina morao da igram i švalera u rijalitiju jer od ovih omladinaca nije bilo ‚leba. Branka se šalila za razvod i siguran sam da se nije stvarno naljutila jer kad se ona naljuti, beži od nje što dalje. Posle se primiri, i ako treba, i krv bi ti dala. Vodiću je na nedelju dana u Pariz, da kupimo neku lepu torbu, zaslužila je - otkriva svoje planove za „Alo!“ Bojanić.

Nisam rekao da mrzim jevreje!
Bojanić kaže da se ne seća da su Maja i on davali ružne izjave o Jevrejima, i uprkos tome što je cela nacija čula da ih je okrivio za bombardovanje i rakove, demantuje da je to rekao.
- Pa kako bih ja mogao tako nešto da izjavim kad se zna da su Jevreji božji narod. Kada bih rekao da mrzim njih, to je kao da mrzim Boga. Ja sam jedino rekao loše za Ričarda Holbruka, koji je jevrejskog porekla, a poznato je kakvu je on ulogu imao na Balkanu devedesetih godina - priča Bojanić. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар