Popularna pevačica Zorana Pavić prezadovoljna je svojim učešćem u rijalitiju i smatra da je glasanje bilo regularno, ali da je krajnji rezultat posledica toga što se neko bavio glasanjem.

Naime, Pavićeva poštuje odluku naroda koji je glasao za Katarinu, iako je njen favorit bila Jovana, ali smatra da je ipak neko tu „umešao prste“.
- Ja sam sigurna da je glasanje regularno i da ti glasovi postoje, ali neko se sa njima pozabavio i, da naglasim, to nije zabranjeno! Iza Kaće stoji „Grand“, a to nije mala stvar. Ali ja sam sigurna da nacija ipak podržava i ceni Jovanine osobine, pre nego Katarinine - rekla je Zorana za „Alo!“ i dodala da je na farmu otišla jer je imala zdravstveni problem.
- Dve godine sam bila van života, a ova „Farma“ me je oporavila. Imala sam zdravstvenih problema, pa tako i finansijskih. Bila sam na raznim terapijama, a i hormoni su učinili svoje, a ja sam uprkos nekim alama sa kojima sam tamo živela izašla kao pobednik. „Farma“ mi je pomogla da ozdravim i imam za terapiju - dodala je Pavićeva i izjavila da je pobednica Katarina Živković samo lepa, mlada i lepo peva, a ostale kvalitete ne poseduje.
- Ljudi koji su glasali za nju čine joj samo medveđu uslugu! Ona je lepa devojka i lepo peva, ali to nije ono što treba da pobedi - rekla je pevačica. (Izvor+Foto: Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар