Folk diva Svetlana Aleksić nije imala saobraćajni udes, iako je gostima kluba „Prestiž" u Paraćinu u nedelju uveče saopšteno da je poznata pevačica otkazala nastup jer su ona i njen suprug Veljko Piljikić doživeli nesreću!

Seka ima jaku upalu glasnih žica i to je jedini razlog zbog kojeg je odložila nastup ... PR služba
Naime, kako saznajemo, Seka je nastup odložila zbog velikih zdravstvenih problema koje ima, tačnije ustanovljeno je da je dobila upalu glasnih žica zbog kojih može trajno da izgubi glas!
- Seka je dan pred doček Nove godine dobila visoku temperaturu 39,4 praćenu groznicom i kašljom. Kako ne bi odložila nastup i izneverila vernu publiku, održala je koncert u švajcarskoj diskoteci. Sutradan je otputovala u Kolašin, gde je trebalo da nastupi za reprizu. Brojnim antibioticima i čajevima nije uspela da skine temperaturu, ali je ipak odlučila da izađe na scenu.
Seka je tokom pauze prebačena u hotelski apartman, gde je pozvan doktor koji je konstatovao jaku upalu glasnih žica. Iako je Aleksićevoj naređeno da istog trenutka prekine nastup jer je postojala ozbiljna mogućnost da ostane bez glasa, ona je smogla snage i odradila nastup! Na samom kraju, pevačica je ostala bez glasa. Seka je odmah otputovala za Beograd na lečenje, a Sekin menadžment je pozvao diskoteku „Prestiž" u Paraćinu, gde je trebalo da nastupi 2. januara, i objasnio iz kojih razloga moraju da odlože koncert. Čak su poslali bend „Aspirin" i platili pevača i pevačicu. Medutim, vlasnik diskoteke je odlučio da izađe pred publiku i obavesti ih da su Seka i Veljko otkazali nastup jer su doživeli tešku saobraćajnu nesreću, što apsolutno nije istina - navodi sagovornik Pressa.
Kako bismo proverili istinitost ove informacije, kontaktirali smo s pevačicinom pres-službom, u kojoj su nam potvrdili da Seka zaista ima teške zdravstvene probleme, ali da ona i Veljko nisu doživeli udes.
- Seka Aleksić, nažalost, ima zdravstveni problem sa glasnim žicama, zbog kog će se neko vreme povući iz javnosti. Seka je izrazila žaljenje što je neke nastupe morala da otkaže, ali obećava da će se u najkraćem vremenu ponovo vratiti na scenu i druženju sa publikom. Takođe je veoma ljuta i razočarana što su vlasnici diskoteke „Prestiž" na jedan krajnje neljudski način slagali ljude i obavestili ih da su ona i njen suprug imali težak udes. Seka se trenutno oseća dobro i nalazi se na kućnom lečenju. Iako je novi nastup zakazan za 12. februar u „Prestižu", Seka razmišlja da li će zbog nekorektnog ponašanja vlasnika diskoteke uopšte doći, a ako to uradi, biće isključivo iz poštovanja prema svojim obožavaocima - navodi se u zvaničnom saopštenju Sekinog PR tima.

Pročitajte ostale vesti o Seki Aleksić klikom ovde.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар