Pevačica Slađana Delibašić nije znala da će njen bivši suprug dobiti i četvrto dete, sve dok joj u posetu nisu došle ćerke, koje su joj otkrile da je Vesna Đogani trudna, posle čega se denserka povukla u sebe.

Naime, ona je ćerkama prepričala kako je sanjala da je supruga njenog bivšeg muža u drugom stanju, na šta su joj deca klimnula glavom i potvrdila da je san istinit. U početku je delovala iznenađeno i prokomentarisala da joj je drago, a kasnije skapirala o čemu se radi.

- Baš lepo. Tako treba. A, baš sam to sanjala. Super!- prokomentarisala je bivša žena Đoleta Đoganija. Prvo se smejala i pokazala da joj je drago zbog lepih vesti, ali njene ćerke su, kasnije prokomentarisale da će to nju verovatno rastužiti.
- Nije ona zavidna, ona želi tati sve najbolje, ali je logično da joj nije baš svejedno - rekle su Slađine i Đoletove ćerke. Delibašićeva je nakon saznanja da u porodicu Đogani stiže još jedan član izašla sa Silvijom i Manuelom u dvorište, gde su malo ćaskale, a zatim. kada ih je ispratila iz vile, totalno se povukla, ni sa kim nije pričala i bila je veoma zamišljena.
Denserka je od samog ulaska u rijaliti non-stop pričala o Đoletu, koji joj je kako ona kaže velika podrška u životu.
- Kad mi nešto treba, uvek zovem Đoleta. Jednom sam molila Igora da mi promeni gume, ali on to nije učinio. Kad mi se nešto pokvarilo na putu, zvala sam koga drugog do Đoleta - pričala je Delibašićeva.
Međutim, kada su joj jednog trenutka prišli ukućani i pitali je šta se dešava, kratko je prokomentarisala da joj nije ništa i da joj se spava, a onda je besno ustala i rekla da nije srećna što je tu Igor.
- Bolje bi bilo da je Nikola Sandulović ovde, a ne Igor.
Inače, pevačica je sa Nikolom bila u ozbiljnoj vezi posle razvoda, a kasnije je usledilo prepucavanje po novinama, kada je Nikola tražio da mu Slađa vrati poklonjeni „jaguar“, a ona za to nije htela ni da čuje.

Đole đogani: Logično je da joj nije svejedno!
Đole Đogani, bivši muž Slađe Delibašić, nije želeo preterano da komentariše njenu depresiju zbog Vesnine trudnoće, ali je potvrdio da ne može da joj bude svejedno.
- Kada sam komentarisao bivšu snajku, bivšu ženu, kolege, koleginice, svi su me pogrešno protumačili. Ja znam da je njoj drago zbog mene, ali i logično je da joj nije baš svejedno, nikom ne bi bilo posle toliko godina provedenih zajedno. Ona je vremenom shvatila da sam ja dobar čovek i možda joj je i zbog toga žao. Slađa je divna žena i želim joj da se iščupa iz svega ovoga - završio je denser.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар