Joca Stefanović, mlada uzdanica „Granda“, nastavio je ono što su Ćemo i MC Stojan započeli, ali nažalost nije stigao do poljupca.

Naime, pevač je u toku prethodne večeri sedeo sa slovenačkom voditeljkom i još nekolicinom učesnika rijaliti programa „Dvor“, kada je u toku razgovora sa njima počeo da češka Uršku po donjem delu leđa. Čepinova se nijednog trenutka nije pobunila, pa se mladi pevač okuražio i počeo diskretno da joj zavlači ruku u pantalone. Naravno, Urška se sve vreme smejala i meškoljila na klupi. Međutim, posle nekog vremena, kada se vesela družina razišla, Urška se srela sa Ćemom ispred toaleta, gde su neko vreme pričali, a onda i na Stojanov nagovor poljubili.

Joca: Nina je htela da me iskoristi!
Pričajući u kuhinji, Joca Stefanović se požalio Urški, Dejanu Milićevići i Deniju Boneštajnu da je manekenka Nina Vorkapić htela da ga iskoristi kako bi što duže ostala u rijalitiju.
- Od prvog dana sam mislio da je takva. Ne mogu da verujem da drugi treba da mi otvaraju oči. Provalio sam njenu igru. Sve je radila kako bi što duže ostala ovde - jadao se Joca Urški.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар