Jedno naizgled obično veče u rijaliti programu VIP „Parovi” pretvorilo se u pravu dramu. Posle predstave u kojoj su gotovo svi briljirali, parovima je bilo dozvoljeno da se malo opuste. Međutim, pokuljale su emocije, pa je Slađana Delibašić počela da plače, a Miloš i Zorica su se žestoko posvađali!

Verovatno stegnuti zbog toga što su sve vreme pred kamerama, odvojeni od najbližih, popili su malo vina, opušteno zaigrali, veselili se i dali sebi oduška prvi put od početka emitovanja emisije.

Slađana Delibašić se izdvojila i briznula u plač. Potpuno je zaboravila na kamere i plakala kao da je potpuno sama. Kad se malo smirila, prešla je u dnevnu sobu, gde je razgovarala sa Tihomirom Tikom Arsićem i Jelenom Ćosić, otkrivši šta je muči.

- Svi mi se smeju zbog Igora. Svi misle da sam guska. On me stalno vara. Bili smo razdvojeni od letos, a pomirili smo se neposredno pre ulaska u rijaliti šou. Ne mogu više ovako da živim – priznala je.

Kako saznajemo, Igor Matić ima devojku koja živi u Novom Beogradu i sa kojom se takođe zabavlja, pored veze sa Slađom. Kad je u svađi sa njom, ode kod druge i tako naizmenično.

Posle nedavne svađe između Džimija Barke i njegove devojke Aleksandre, najveću tenziju sada prave Zorica Dukić i Miloš Vuković. Naime, dok je u društvu svog dečka karatiste, Karoline i Nenada pričala o tome kako je povredila glavu u prošlosti i kako zbog toga često ima glavobolje, Miloš nije pokazao nimalo razumevanja za tu priču. Stalno ju je provocirao, zadirkivao, pravio razne grimase, na šta je ona skočila:

- Sa mnom ne možeš tako da razgovaraš!

- Vidiš da mogu! Ako ti se ne sviđa, idi svojim putem…

- Bezobrazan si užasno!

- Ćuti ti damo, imaš sreće što nismo napolju!

Karolina, koja je sedela pored, gurkala je Miloša da se smiri, da ne reaguje tako, ali je on nastavio da dobacuje Zorici: „Mene je sramota što uopšte polemišem sa tobom. Ti si neka dama! Ćuti, majke ti!”

Zorica je zatim otišla da se jada Džimiju, koji joj je rekao da će se sve srediti, dok je karatista utehu potražio kod crvenokose spremačice, koja mu je rekla da je uvek tu za njega. (Press)


Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Parovi".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар