Skandalozno. Marijan Rističević ostao je bez pobede i 100.000 evra, a izgleda će ostati i bez honorara za učešće u najpopularnijem srpskom rijalitiju, prenosi Kurir. Političar se pre nekoliko dana susreo s producentima „Farme“, kad mu je ponuđeno da uzme ugovor u kojem nije naznačen novčani iznos za njegovo učešće u rijalitiju:

- S producentima „Farme“ našao sam se 3. januara u pratnji advokata. Dali su mi neki ugovor, koji nisam hteo da uzmem. Posle mog potpisa, koji sam stavio pre ulaska na Farmu, dodato je još nekoliko stranica ugovora, a mesto na kojem je trebalo da stoji iznos koji ću dobiti za učešće, bilo je prazno.

Već 5. januara sam podneo krivičnu prijavu protiv N. N. lica u Višem tužilaštvu, ali i u sektoru MUP za tehnološki kriminal, jer smatram da je glasanje bilo neregularno. Listing glasova koji je televizija Pink prosledila medijima nikada nisam dobio, a smatram i da je lažan. Ne znam šta će biti sa ugovorenim honorarom, jer sam od „Farme“ dobio samo upalu pluća – priča Rističević, koji se oporavlja od teške bolesti, koju je, kako kaže, dobio na Farmi:

- Malo se bolje osećam, mada mi je još uvek loše. Muka mi je što moram da ležim po ceo dan i ne mogu da provodim vreme sa svojom porodicom, koju sam dugo čekao da vidim. Uzimam izuzetno jake antibiotike s produženim dejstvom, tako da moram da mirujem još nekoliko dana – završava političar.
A završetak rata nije ni na vidiku. Bitka je, izgleda, tek počela. (Kurir)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар