Televizijski voditelj iz Rume pobedio u trećoj sezoni Survivor Srbija i osvojio 50.000 evra.

Andrej Maričić je osvoji najviše glasova u velikom finalu i time postao pobednik prvog srpskog "VIP Survivora". U finalu sem njega su se našli i Goca Tržan, Katarina Vučetić i Toni Zen. Najviše glasova publike iz Makedonije i Crne Gore je dobio Toni Zen, a najviše glasova publike iz Srbije je dobio Andrej Maričić.

Samo finale je bilo napeto. Poslednje veliko veće je potegnulo nekoliko neprijatnih pitanja, kao na primer da li je ženski klan predvođen Gocom vukao konce i odlučio pobednika tako što su rešili da ne izbace Andreja Maričića na plemenskom veću pred finale. Publika je imala još jednu ulogu, naime takmičar sa najmanje glasova publike je eliminisan iz trke za pobedu, ali je imao pravo da glasa između preostalo troje finalista, taj takmičar je bila Goca.

Glavna polemika se vodila oko toga da li je Nikola Rokvić ponudio pare Edinu Škoriću , što su obojica demantovalil, a pevač je rekao da bi pare podelio samo sa svojom devojkom Bojanom Barović. Veče je obeležila i Katarina Vučetić kojoj je slošilo tokom glasnja pa je Adrej morao da je pridrži, a posle vode i slatkiša joj je bilo bolje.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар