Luksuzno zdanje u kojem će naredna tri meseca živeti poznati parovi, učesnici istoimenog rijalitija na Hepi televiziji, pred novogodišnje praznike posetili su predstavnici medija i zaključili da ljubavnicima i supružnicima neće biti teško da se za nagradu od neverovatnih pola miliona evra bore okruženi sjajem i glamurom.

Obilazak kuće počeo je od mesta svih zbivanja – prostrane dnevne sobe opremljene u baroknom stilu, sa foteljama i trosedima sa pozlatom. U njoj su se, pored kamina, parovi svađali, mirili, ali i proslavljali godišnjice braka, poput Srne Lango i Irfana Mensura. Dnevna soba bila je udarno mesto za žurke na kojima je glavna zvezda bio Peđa D’Boj i gde je Milica Majstorović pevala uz pratnju benda.

Glavni parti i te noći bio je u najvećoj prostoriji zemunske vile, gde su se poznati veselili uz piće i živu svirku. Parovi su se raštrkali po sobi, nazdravljali sa novinarima i odgovarali na razna pitanja. U duhu praznika, novogodišnje druženje poznatih i sedme sile delovalo je više kao opušteno druženje u kafiću nego kao poslovni zadatak. Oni koji su bili zainteresovani, mogli su da nastave turu po vili, i da zavire u čuvenu spavaću sobu sa deset bračnih kreveta.

Pročitajte i ostale vestio o rijalitiju "Parovi".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар