Iako je većina gledalaca „Farme“ prognozirala da će ljubav između Katarine Živković i Branislava Jankovića trajati koliko i šou, ovo dvoje farmera ostali su u vezi i po izlasku što je zabeležio i naš paparaco pre dve večeri u popularnom prestoničkom klubu „Teatro“.

Kaća i Bane su uživali sa društvom na reprizi dočeka Nove godine, a pored njihovih prijatelja, za dobro raspoloženje bivših farmera bio je zadužen bend koji je zabavljao publiku, ali i alkohol koji je dominirao na njihovom stolu. Iako su se trudili da se što više suzdrže kad je razmena emocija u pitanju, Bane i Kaća ipak nisu izdržali, pa su se u nekoliko navrata poljubili ne obazirući se na znatiželjne poglede. Pred zoru, pevačica i bivši maneken napustili su pomenuti klub, uputivši se u istom, nama zasad nepoznatom pravcu, ali se pretpostavlja da su sebi rezervisali neko mestašce gde će na spektakularan način prekinuti seksualnu apstinenciju.

Bane: Katarina je perverznija od Natalije
Najveći zavodnik na imanju u Lisoviću Branislav Janković u razgovoru za naš list potvrdio je da je i dalje u vezi sa Katarinom Živković.
- Znam da se velika prašina podigla oko moje izjave da bih imao seks sa Natalijom, ali to sam izjavio u periodu kada sa Katarinom nisam imao ništa. Tek kad smo Kaća i ja počeli da gradimo jedan drugačiji odnos, ja sam skapirao da je ona perverzna, a ja takve cure volim. Odnosno, volim kombinaciju perverznosti, grubosti i nežnosti kad je seks u pitanju. A osetio sam da je Kaća živa vatra. Kaća i ja smo se videli prvog januara, pričali i odlučili da nastavimo vezu, pa ćemo videti šta će i kako biti - priča Bane, koji se po izlasku sa imanja čuo sa Marijom Petronijević, glumicom koju je upoznao pre „Farme“ i za koju je rekao da mu se sviđa.
- Pričao sam sa Marijom. Ništa mi nije zamerila oko mog učešća i spominjanje nje u nekoliko navrata. Rekla mi je da ima dečka, ali sad stvarno ne znam da li je to onaj stari ili neki novi - zaključuje Bane, koji je najluđu noć proveo u društvu Jelene Stožinić, dok je tek za reprizu bio u provodu sa novom - starom ljubavi Katarinom.

Katarina: Us*ane gaće nisu moje!
Pored toga što će ostati upamćena kao pobednik treće sezone rijaliti programa „Farma“, uz ime Katarine Živković će se u budućem periodu spominjati i to da je lenja, aljkava, prljava, za šta su zaslužni njeni bivši cimeri.
- Farmeri koji su me napadali činili su to na najpodmukliji način, jer nisu imali šta da mi zamere pa su izmišljali gluposti o mom, navodno, prljavom vešu, mojoj nehigijeni i ko zna šta sve ne. Te gaće nikada nisu postojale, a i ako jesu, nisu pripadale meni - kaže Katarina, koja se prisetila da joj bivša cimerka Jelena Stožinić nije čestitala na pobedi.
- Slučajno sam se setila i vratila film unazad i skapiram da mi Jelena nije čestitala. Ne znam zašto. Koliko znam, imali smo korektan odnos tamo. Možda to ipak kazuje nešto više o njoj kakva je. Iskreno, ne želim da zalazim u to kakva osećanja gaji prema Banetu - priča Katarina za „Alo!“.

„Alo!“ predvideo pobedu!
Da će Katarina Živković sa imanja u Lisoviću otići bogatija za 100.000 evra mogli su da pročitaju jedino čitaoci našeg lista, i to dve nedelje pre finala!
Naime, „Alo!“ je još 15. decembra na osnovu informacija iz krugova bliskih produkciji predvideo da će mlada pevačica pobediti u rijalitiju „Farma“ i pri tom bio jedini list koji je izbacio ovu informaciju, jer su svi drugi na osnovu svojih izvora prognozirali trijumf Ekrema, Marijana ili nekog drugog učesnika!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар