Muzičar Peđa D Boj izjavio je kako se parovi rasparuju, pa je svakome od ukućana pokušao da nađe partnera ili partnerku.

Prvo je nagazio na glumca Tihomira Arsića i nabacio je kako Tika simpatiše manekenku Kristinu Spremo, devojku Danijela Đurića. Na ovu prozivku reagovala je Arsićeva supruga Jelena, koja je rekla da je možda pomešao Rikija sa njenim suprugom.
- Možda misliš na Rikija, a ne na Tikija?! - upitala je Jelena Peđu, koji je prokomentarisao da želi da razbije monotoniju i dodao da se Miloš Vuković Riki mota oko njegove, u rijalitiju lepše polovine Karoline Jovanović.
- Riki se muva oko Karoline, čak je i striptiz izvodio samo za nju. Možda ipak to radi zato što su i ona i on sportisti.
Karatista je, međutim, zaskočio i na denserku Slađanu Delibašić. Počeo je često da komentariše njen izgled, kako ima dobre trbušnjake, kako je razgibana i kako joj nikada ne bi dao 38 godina. Da stvar bude gora, sve to radi u prisustvu Slađinog dečka Igora Matića, kome počinje da smeta njegovo ponašanje. U jednom trenutku pevačica mu se obratila i rekla mu da bi trebalo da joj persira, s obzirom na to da je mnogo mlađi od nje.
- Treba da mi persiraš.
-U redu, bakice - odgovorio joj šaljivo Vuković.
Podsećamo da je mladi karatista prvo spopadao sobarice, pa hostese koje su dolazile na žurke, sada je počeo da zaskače i na ukućanke, sve su mu izgleda dobre, osim devojke Zorice prema kojoj se ponaša kao da su stranci.

Izbačeni Miloš i Doris!
Maneken Miloš Mićović i manekenka Doris Dojčinović napustili su vilu Laneta Gutovića. Naime, oni su u subotu dobili najmanji broj glasova i u roku od 24 sata morali su da napuste sav luksuz u kome su do sada uživali. Mladoj manekenki je izbacivanje iz rijalitija teško palo, pa je odmah po proglašenju briznula u plač. Miloš je pokušao da je uteši, ali je ona počela da viče po kući kako nije u redu jer su oni bili pravi par u kući.
- Ne mogu da verujem da nekom smeta to što se Miloš i ja volimo! Mi smo jedan od pravih parova u kući - rekla je Doris. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар