Novinarka dnevnog lista "Alo" Dragana Tripić, samo nekoliko sati od svog ustoličenja za prvu kraljicu rijaliti programa „Dvor“, počela je da zavodi red, pa se prvi na tapetu našao njen suprug po zadatku, Fiko, kojeg je izbacila iz sobe i rekla da ne želi da spava sa njim jer hrče.

Pre toga mu je objasnila čija kruna više vredi.
-Nadam se da znaš i shvataš čija kruna ima veću jačinu. Ja sam izabrana pomoću točka, a tebe su ostali dvorjani i seljani odbrali jer su te doživljavali kao mog najadekvatnijeg partnera, pošto sam te ja proteklih nedelju dana uvek gurala i stavljala pored sebe - rekla je Dragana Nebojši. Kraljičine ozbiljne namere da će zavesti red na „Dvoru“ su delimično osetili i režiser Dejan Milićević i Tamara Todevska, koji su uz jutarnju kaficu prepričavali događaje od prethodne večeri, pa su se dotakli i novinarke, što je Dragana čula.
- Hoću da razjasnimo neke stvari, neću da se o meni bilo šta priča bez mog prisustva. Ja to ne volim - rekla je Tripićeva, dajući do znanja da sa njom nema ogovaranja. Ko je sledeći učesnik rijalitija koji će se naći na kraljičinom tapetu ostaje da vidimo u danima koji slede.
(Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар