Džimi Barka i njegova devojka Aleksandra obeležili su nedavno u „Parovima” četiri meseca zabavljanja kako i dolikuje i tako postali prvi par koji je imao seks u vili

I dok je publika mogla da vidi kako je obeležen važan datum u njihovoj vezi pred kamerama, šta se dešavalo iza otkriva Džimijev prijatelj.

- Džimi je veoma promišljen. Mi, njegovi drugari, mislimo da je on to već odradio unutra. Samo nije tip da se hvali batleru! – kaže Branko Pavlović, njegov drug iz detinjstva.

On objašnjava da je Džimiju veoma važno kakvu će sliku ostaviti iz ovog rijalitija, pa je to i razlog zbog kojeg pomno prati ponašanje svoje devojke. On je često upozorava da „nema potrebe da bude tako glasna, jer ljudi mogu pogrešno da je shvate”.

Njegov drug, i pored toga što podržava njegovu vezu sa Aleksandrom, otkriva da Džimi nema lepo mišljenje o gradskim devojkama kakva je ona.

- Imao je devojku koju je veoma voleo, sa kojom se razišao iz gluposti i njegove isključivosti. Podržavam ga, naravno, u vezi sa Aleksandrom, jer je ona obrazovana, ima privatan biznis, gradska je devojka. Ali, iskreno, Džimi je uvek bežao od tih gradskih devojaka – rekao je Džimijev prijatelj.

Slika mladića u šarenim odelima sa ogromnim naočarima i ona koju gledamo na televiziji je drugačija.

- Svi su mislili da sam neka budala, ludak, ali niko nije shvatio da je to samo šou, estrada, skretanje pažnje. Ja sam potpuno normalan mladić – rekao je Barka, a to potvrđuje i njegov prijatelj. (Press)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар