Ponašanje najkotroverznije učesnice rijaliti programa „DvorUrške Čepin samo je uloga i igra kako bi što duže opstala u kući, tvrdi za „Alo!“ njena majka Tatjana Hočevar.

Naime, ona kaže da je u prvom trenutku bila iznenađena kada je videla šta njena ćerka radi pred kamerama, ali da je ubrzo shvatila da je sve to njena taktika.
- Njeno ponašanje me u prvi mah iznenadilo, nisam je prepoznala u takvoj ulozi! Onda sam pokušala da više pratim sam šou i tek tada sam se uverila da je to zaista neka njena nova taktika, igra mačke s miševima. Uz previše alkohola, svi su se vrlo relaksirali, svi plešu, grle se, ljube, zezaju se, a Urška uz svoju igru i relaksaciju je vrlo otvorena za sve, a najviše za Stojana i Ćemu, koji je uvek prate i navaljuju na nju - rekla je na početku razgovora za „Alo!“ Tatjana i dodala da Urškin sin suviše mali da bi gledao mamu u „Dvoru“.
- On ne prati njeno učešće jer je još mali i samo se igra, a i to što ona radi i što on može videti uzeli smo kao skup njene igre i taktike. Ona se ljubi i zeza, a kad postane previše vruće, ohladi dečke - dodala je Hočevarova i naglasila da joj je Urška pre ulaska rekla da je ne sme razumeti pogrešno jer je u Srbiji narod otvoreniji.
- Pre ulaska u „Dvor“, rekla mi je da tamo mora igrati neku ulogu jer će tako pridobiti neke saveznike, da će praviti šou. Naglasila mi je da ne smem njen šou naopako razumeti jer je narod u Srbiji drugačiji, vrlo otvoren i temperamentan - izjavila je majka Čepinove.
- Od Stojana i Ćema niko mi nije bolji! To su samo igre jer se pravi život odvija drugačije i u sasvim drugim okolnostima. Tu svi taktiziraju uz neke interese - završila je Tatjana koja se trudi da ne izostavi nijedno prikazivanje rijalitija ne bi li videla šta je njena ćerka prethodne noći radila.

Urškin bivši muž nije narko-bos!
Tatjana je takođe iznenađena pisanjem pojedinih medija da je Urškin bivši muž Aleš Čepin narko-bos i daje imao bilo kakve veze sa nelegalnim poslovima.
- Urškin muž nije bio nikakav narko-bos! On je imao firmu sa automobilima i bio je suvlasnik Televizije „Paprika“, na kojoj je ona radila i ostala bez posla posle razvoda. Uz razvod je vrlo patila i tada se s detetom vratila svojoj porodici i počela život ispočetka. Mešanje medija u njen život bio je vrlo ružan medijski rat koji je svima doneo teške trenutke - rekla je Tatjana. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар