I dok bi masa estradnih umetnika u Srbiji sve dala zarad jedne pozlaćene statue sa natpisom „Naj u prethodnoj godini“, pevačica Jelena Karleuša glat odbija nominaciju za to laskavo priznanje jer joj se ne sviđa kategorija u kojoj je nominovana!

Naime, odlukom čitalaca magazina „Puls“, „mala od skandala“ nominovana je za „folk pevačicu godine“, što je ona bez razmišljanja odbila uz obrazloženje da ona ne peva folk pesme.
- Samo neko muzički neobrazovan i nestručan može da uvrsti Jelenin dosadašnji rad u folk kategoriju. Pogotovo za godinu u kojoj je Jelena promovisala elektro-pop zvuk. Ovakav propust govori o neozbiljnosti same manifestacije i amaterskom pristupu samog izbora, kao i poigravanju sa onima koji glasaju. Ovim putem apelujem na sve koji podržavaju Jelenin rad da ne šalju svoje glasove, s obzirom na to da se Jelena neće pojaviti na pomenutoj manifestaciji, dokle god ne bude nominovana za ono čime se i bavi - rekao je za naš list Karleušin portparol Zoran Birtašević.
Inače, u kategoriji za „folk pevačicu godine“ pored Jelene Karleuše nominovane su i Radmila Manojlović i Seka Aleksić. Kako će se cela ova situacija odvijati do kraja, saznaćemo 2. Februara, kada se očekuje proglašenje najboljih u svojim kategorijama.

„Puls“: Karleuša vređa fanove!
Urednik magazina „Puls“ Aleksandar Đurić smatra da se Jelena Karleuša uplašila koleginica sa kojima je u konkurenciji za „folk pevačicu godine“ i kaže da publika svrstava pevače u kategorije:
- „Oskara popularnosti“ dodeljuje isključivo i samo publika i ma koliko se Jelena Karleuša upinjala da bude elektro-pop diva, publika je svrstala u folk kategoriju i oni su glasali za nju. Publika je i u kuponima „Pulsa“ svojeručno pored folk kategorije ispisivala njeno ime. Dakle, pošto je niko nije pitao da li prihvata nominaciju, jednostavno ne može ni da je odbije. Jedino me je iznenadila što je tako grubo uvredila svoje fanove nazvavši ih „neobrazovanim i nestručnim“. Tako je posle svih uvreda koje je tokom godine isporučila na razne adrese sada na red stigla i njena publika. Gde ste videli da jedna zvezda nipodaštava svoje fanove? Čudno je da se JK oglasila tek sada kada je ušla u finale „Oskara popularnosti“, a prethodnih mesec i po dana, koliko je trajalo glasanje, ćutala je iako je bila u toj istoj - folk kategoriji. Čini mi se da je problem u nečem drugom - dovoljno je da bacite pogled na listu finalista u folk kategoriji i sve će vam biti jasno - smatra urednik „Pulsa“. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар