Folk starleta Vesna Vukelić kaže za S media portal da je nije uplašila incidentna situacija na sceni, kada je Ekremova sestra Emira grubo sprečila da se izljubi sa njim. 
Izuzetno nervozna, žena je stajala pored Vendinog mesta u publici, i samo na insistiranje voditeljke Aleksandre Jeftanović otišla na svoje sedište. Ipak, sve vreme je pratila svog nestašnog brata, sprečavajući sa Vendi svaki njegov kontakt.

- Nisam se uplašila Ekremove sestre. Niko nije mogao da me spreči da se pozdravim s Ekremom, ali s obzirom da mi je taj mentalitet jasan i da su to žene koje nemaju širinu i nisu svesne kamera, ni gledanosti, nit toga kakva to može da bude blamaža... ja sam sve to izračunala u glavi i shvatila da je ipak bolje da ostanem distancirana, jer nju to neće pogoditi. Ona može da se valja po zemlji, može da se spotakne, mogu slučajno da je udarim, jer ja svoju teritoriju štitim, a to bi u tom slučaju za nju značio dobitak barem u tom selu gde živi.

Neko je komentarisao da bi vam takav skandal koristio?
-Ne bi, možda sam jedino trebala, i to sad vidim iz ove perspektive, da totalno zabranim Ekremu da me voli, a kako, ne znam, morala bi da izmislim neku novu napravu, napitak, koji bi mu izazvao blokadu u glavi. Zaista, ako je iko potencirao da smo prijatelji to sam bila ja, jer ne volim da se neko igra s emocijama, niti ja sa tuđim, niti neko s mojim. Imali smo razmenu nekog nežnijeg prijateljskog stava koji je bio logičan nastavak one španske serije» koju smo snimali, a to je bila inicijalna kapisla za njega. «Odigrali» smo jednu scenu u krevetu, posle te materijalizacije ljubavi, totalno se produbila ta emocija u njemu. Osim toga, rekao mi je da se zaljubio u mene posle nekog mog tročasovnog izlaganja, njemu se to veoma svidelo i rekao je «ova žena mene fascinira». Svakog dana se približavao i posle par dana rekao da sam mu jako draga i da me voli. Nisam ga ja navodila na opijanje, svi smo pomalo pili, a Ekrem posle dve čašice ima sasvim drugačiji odnos prema komunikaciji s drugima, kao i svi na alkoholu, svako se otvara na različite načine, a zadruga ne bi odzvolila piće da je to opasno. On je bio briljantan kad bi popio manje, ali onda dođe, malo krišom uzme još, i onda bi preterao kao večeras na finalu.

Šteta, imao je velike potencijale, nije zbog mene izgubio prvo mesto, kao što me optužuje njegova sestra, svako ko gubi ima pravo da se ljuti. Naravno da niko ne može da zna kakav će redosled da bude, svi pevači koji su dolazili na farmu su mi govorili da sam najjača, pa se eto ispostavilo da, ipak nisam...

Ekrem je rekao da, ako osvoji prvo mesto, daće vam novca koliko želite?
- To mi se svidelo, taj kavaljerski odnos, i tad sam mu rekla da bi mi bilo drago samo da mi kupi neki skroman sat ili minđuše... to je dovoljno. Da se razumemo, bilo bi dripački da sad upoređujemo ko je od koga imao više koristi. Meni se on svideo kao čovek, izvoran je, a taj njegov brak od 25 godina i četvoro dece i svoju porodicu sam uvek potencirala... Imali smo neke trenutke gde smo se igrali, malo karikirali stvari. Kad sam mu rekla da mi poljubi ruku, naravno da nikad pri zdravom razumu ne bi to rekla nekom muškarcu, ali mi je bilo fascinantno kako se on trudi na sve moguće načine da mi pokaže svoju ljubav, da me ubedi u to... To sam radila, jer sam bila ubeđena da će dobiti veliku minutažu na TV, i dobio je.

Niste razočarani što vas je iskulirao, nije prišao da vas zagrli, uplašio se sestre?

- Uplašio se i pri tom dosta je popio, a to je dokaz da je u dubini duše jako veran svojoj ženi. To me veoma raduje, jer ne volim muškarce koji su fićfirići, mada čovek nikad ne zna kada može da se zaljubi. Osećao je konstantnu potrebu da se stalno izvinjava Igbali, a onda bi meni rekao - tebe najviše volim... Ipak, priznajem samo da sam pogrešila što sam dozvolila da mi ljubi stopala, mada ne vidim i dalje ništa loše u tome. Trebala sam ipak da ga sprečim kada je želeo to da uradi...  

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар