Prevara! Tako smatra drugoplasirani u trećem izdanju rijaliti-šoua Farma, bivši političar Marjan Rističević u kontakt-programu veče posle proglašenja pobednika. Bez dlake na jeziku, kakvog smo ga i upoznali u prethodnih 110 dana, Rističević je opleo po organizatorima i izneo sumnju u konačne rezultate glasanja, prema kojima je pobednica trećeg serijala Farme Katarina Živković, zvezdica Granda.  

"Srbija je umorna od prevara. Moji navijači su bili mnogobrojni i neka se prebroje, ali neka se prebroje i oni drugi, neka se prebroje glasovi, ponovo. Više nije bitno ko glasa, već ko broji, a ni to, već ko proglašava. Proverite, proverite moje glasove i sve glasove, videćete onda i stvarni rezultat. Ovo je jedna velika prevara, ja to tvrdim i znam. Ja tražim da se proveri", rekao je Rističević

U mnogim komentarima gledalaca, koji su se direktno uključivali u program izražavala se sumnja u to da je mlada pevačica "na čist" način došla do pobede. "Nemojte nikoga da pravite budalama i ćoravima... Pa, ja sam sinoć slao poruku za porukom, a nisam dobijao povratnu informaciju. Nismo mi toliko naivni! Ja sam Leskovčanin i nisam navijao za Katarinu, nego za Zoranu, Jovanu i Marjana!", rekao je jedan gledalac, koji je rekao da je iz Leskovca, a koji se uključio u program u kojem su gosti bili Katarina, Marjan, Jovana, Bane, Ekrem i Zorana

Rističević je izneo podatak i da je jedan njegov glasač dobio povratni sms: "Vaš kandidat više nije na Farmi." "Šta kažete na to?", pitao je Rističević naglas. Posle svih tih silnih optužbi, voditeljka emisije Aleksandra Jeftanović je prenela informaciju od rukovodstva TV Pink da će Marjan Rističević na sudu morati da dokazuje svoje tvrdnje. Takođe, Pink se obavezao da prvi put javnosti predstavi kompletan listing svih poziva i sms poruka koje su pristigle za superfinaliste, kako bi se odbranila od napada i optužbi. "Marjan Rističević nije želeo ni da pročita ugovor, već je rekao da će to da uradi njegova žena, ali ona to nije učinila. On je potom potpisao ugovor.", prenela je voditeljka stav rukovodstva Pinka, na šta je Rističević rekao: "To nije istina"

Katarina je pobedila u svih 11 zemalja iz kojih se glasalo, zvaničan je podatak koji je objavljen u emisiji. Pobednica je ove Marjanove reči prokomentarisala ovako: "Marjan zna da je on bio moj favorit i to sam rekla u svakom intervju. Ali, ja ne bih bila tužna, jer je dočekan ovacijama u studiju. Imao je puno obožavalaca, puno ljudi koji su ga podržavali i trebalo bi da bude presrećan". Marjan joj je "vratio" lopticu: "Ja sam presrećan, jer su me sinoć zaobišle one čaše koje su letele ka pobednici! Nije mi žao što sam izgubio, bilo bi žao da sam pobedio na ovaj način. Ja sam se ponašao farmerski, ustajao rano, nahranio stoku, bio sam zabavan koliko sam mogao... Bolje je biti moralni pobednik, nego pobediti na neki drugi način.", rekao je Rističević. 

Mnogi gledaoci koji su se uključili u program govorili su da pozdravljaju sve u studiju, "osim Katarine", da ne shvataju kako je pobedila "neradnica", ona koja se samo šminkala i slično. U kontakt-program se javila i Dragica, nekadašnja učesnica Velikog Brata (sećate se ONE Dragice), koja je podržala pobednicu. "Bila si takva kakva jesi, zaslužila si pobedu, oličenje si mladog sveta u Srbiji, kad si htela da radiš - radila si, kad nisi - nisi. Banetu bih samo poručila: Pamet u glavu, ovakvu devojku nećeš nigde naći!"

Javila se potom jedna gledateljka, koja je rekla da ako je bio cilj da pobedi mladost, vrednoća, vaspitanje, urednost - onda je svakako Jovana trebalo da pobedi. Dobila je veliki aplauz od Marjana, Zorane i prisutne publike u studiju. "Banetu bih poručila da ide što dalje od Kaće! Veruj mi, sine", rekla mu je ona. Katarina je najpre u šali rekla: "Slažem se", a potom se uozbiljila i ispravila: "Naravno da se ne slažem sa gospođom. Neće da može!"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар