Pobednica o trijumfu u rijalitiju „Farma“, ljubavi sa Banetom i nameštaljkama u glasanju. Ne znam zašto je Zorana ljuta na mene

ŠOK i neverica. Tako se može opisati proglašenje pobednika treće sezone rijaliti šou programa „Farma“, u kojoj je trijumfovala folk pevačica Katarina Živković. Mada se ispostavilo da je po glasovima publike iz 11 zemalja ubedljivo vodila, niko u studiju TV Pink nije verovao da bi „zvezda Granda“ mogla da se popne na pobednički tron i osvoji „masni“ ček od sto hiljada evra. Našminkana lenjivica, štrokavica, otimačica muževa, Julija, farmerka kojoj je Baki „digao noge iza sena“, kako su farmeri i gledaoci nazivali Kaću, postala je prva ženska pobednica „Farme“.

- U šoku sam, ali nikada se lepše nisam osećala - kaže za naš list Katarina Živković. - Nisam verovala da ću pobediti. Mislila sam da ću ispasti u superfinalu i da će Marjan pobediti Ekrema. Međutim, dogodilo se čudo.

* Kako se nosite s komentarima da niste zaslužili nagradu?

- Iskreno, Marjan je zaslužio da pobedi jer se najviše zalagao na farmi. Radio je non-stop a ja manje-više. Ne znam kako je to prezentovano publici.

* U studiju se šuškalo da je takmičenje namešteno i da vam je Saša Popović omogućio pobedu.

- Stvarno ne znam odakle ljudima te informacije, verujte mi.

* Ipak, publika vas je izbacila, pa vratila posle nedelju dana.

- Bila sam samouverena kada sam se vratila, jer sam pogledala snimke i shvatila ko mi je radio iza leđa. Nazivali su me lenjivicom, prebacivali mi da se samo šminkam. Živim kod roditelja kao „bubreg u loju“ i nikada ništa nisam radila. Na farmi sam naučila da pletem, da muzem kravu, okopavam njivu, ali i da iskuliram provokacije. Neka me svi pljuju. Ja ću se braniti ćutanjem. Ne želim da komentarišem izjave poput Natalijine da se ne kupam i da smrdim na znoj, jer psi laju, a karavani prolaze.

* Bili ste žrtva u ljubavnoj priči sa Banetom, prolili ste mnogo suza zbog njega, priznali da vas je napravio guskom...

- Nisam bila žrtva! Na farmi mi se dogodila ljubav. Čudno sam se ponašala, jer nisam znala da li su Banetu iskrena osećanja ili se igra sa mnom. Zaljubila sam se u startu, ali nisam htela to da pokažem, da ne bih ispala debil. Kada sam se vratila, odlučila sam da mu se prepustim. Znam da sam bila i ljubomorna i posesivna, rekla sam neke stvari koje nikada ne bih izgovorila.Farma me je uništila! Oni koji ne znaju šta je izolacija - ne smeju da mi sude.

* Hoćete li biti zajedno?

- Dogovorili smo se da budemo ortaci. Kada se budemo videli, razgovaraćemo o svemu i videti gde će nas život odvesti.

* Kako ćete potrošiti novac?

- Na album. Da li ću sada ugraditi silikone? Razmisliću.

* Zorana je rekla da će vas tužiti zbog toga što ste izjavili da je masturbirala, jer ne postoji snimak koji bi to potvrdio.

- Izvinjavam se što sam to videla. Ne znam zašto je Zorana ljuta na mene. Svi smo bili igrači i takmičili se za nagradu. Oni koji pričaju loše o meni, verovatno su smatrali da će pobediti. Nisam ljuta. Mogu da budem ljuta samo na prijatelje, ako me iznevere. Niko me nije razočarao rečima ili postupcima, jer svako je ušao na farmu sa nekim ciljem.

GLEDALO POLA SRBIJE

ZA 109 dana, TV Pink emitovala je 870 sati programa sa „Farme“. Bar jedan deo rijalitija videlo je 6.492.249 gledalaca, ili 94 odsto mogućeg auditorijuma. Svakodnevno je emitovano osam sati onoga što se dešavalo na imanju u Lisoviću, što je svakoga minuta pratilo više od milion gledalaca, bez obzira na doba dana. Finale je, očekivano, oborilo sve rejtinge - gledalo ga je tri miliona gledalaca, ili pola Srbije.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар