Najveća srpska folk pevačica po prvi put nije ostala ravnodušna na prozivke svoje koleginice koja je u otvorenom pismu prozvala njenu decu

NAJVEĆA srpska folk pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, rekla je da je krajem decembra prošle godine njen advokat podneo tužbu protiv pevačice Jelena Karleuše. Na ručku koji je organizovala u restoranu „Franš“ za predstavnike medija Ceca je bila vidno raspoložena te je otvoreno priznala da će po prvi put tražiti odštetu za laži koje su objavljene o njoj. Na sudsku klupu će sesti i nekoliko medijskih kuća koji su "stali na žulj" folk divi.

Iako se Ražnatovićeva nije do sada oglašavala na prozivke svoje koleginice ovog puta je odlučila da stane Jeleni na put. Naime, „mala od skandala“ je krajem prošle godine na svom Fejsbuk profilu oplela po Ceci, pa joj je čak i ostavila otvoreno pismo sa teškim optužbama.

Folk pevačica i ovog puta bi ignorisala provokacije, ali ono što je nateralo da presavije tabak je to što JK u pismu nije štedela ni Cecinu decu. Iako je Jeca tvrdila da je Svetlana neće tužiti desilo se sasvim suprotno.

Možete pogledati vest iz decembra o Cecinoj tužbi ovde.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар