Pop zvezda Jelena Karleuša, kako stvari stoje, svoje navode protiv folk dive Cece Ražnatović, koje je iznela u belešci na svom „fejsbuk“ profilu, moraće da dokaže na sudu!

Kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskog Ražnatovićevoj, kap koja je prelila čašu njenog strpljenja kada je „mala od skandala“ u pitanju jeste ta što je u svom blogu spominjala njenu decu, pa je odlučila da „presavije tabak“.
- Svetlana bi verovatno i ovoga puta, kao i dosad, prešla preko cele priče bez želje da interveniše na bilo koji način da Jelena nije „uzela u usta“ njenu decu, što Ceca ne dozvoljava nikom. Nije ovo prvi put da je Karleuša proziva za sve i svašta, tako da je ona već oguglala na te napade.
Prosto, shvatila je već odavno da JK tako želi da bude u žiži medijskog interesovanja, da je to njen način bavljenja estradom, tako da, uprkos stresu, jeste bila čvrsta u odluci da ne reaguje sve do ovog poslednjeg slučaja - započinje priču izvor blizak Ražnatovićevoj i nastavlja:
- Ipak, ono što je juče uradila Karleuša prešlo je granicu njenog strpljenja. Spominjanje Veljka i Anastasije, i to u tako ružnom kontekstu, nateralo je Cecu da se obrati advokatima jer želi da ih koliko god može zaštiti od toga da se takve situacije ne ponove u budućnosti. Advokati će podneti parničnu tužbu, u kojoj će tražiti odštetu od 10 miliona dinara, a trenutno se razmatra da li ima elemenata i za krivično gonjenje. U svakom slučaju, moraće da dokaže taksativno sve što je rekla u svom otvorenom pismu - zaključuje izvor blizak pevačkoj zvezdi.
U PR službi Cece Ražnatović nisu hteli da nam potvrde, ali ni da demantuju informaciju.
- Sve je u rukama advokata, i to je naš jedini komentar - rečeno je iz Cecinog PR tima.
Vest da bi uskoro mogla da se nađe na sudu nije preterano zabrinula popularnu JK, koja je čak bila spremna da se kladi da se neće sresti sa Ražnatovićevom pred sudijom.
- Hajde da se vi i ja kladimo u „čokoladnu bananicu“ da tužbe neće biti! Mada bih to jako volela - rekla je Karleuša za naš list.

Ovako je govorila Karleuša u svom blogu
U otvorenom pismu, Jelena Karleuša je Svetlani Ražnatović uputila brojne optužbe i poručila kako joj je dojadilo to što se drugi u Cecino ime obračunavaju s njom. Prenosimo neke od delova:
- Skini mi sa grbače Miru Škorić. Kako ti nije žao da je guraš u „prljav posao“ da bi ti glumila ku*ac i zvezdu koja je „iznad toga“?! (Ako već glumataš facu, pozajmi joj kintu da vrati dugove).
- Zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Hmm? Mislim, stajala sam tu... Nisi pokušala da ga sprečiš.
- Na red su došli „zemunci“ i ti na čelu stola, sa sve idiotskim šeširom. Vedrila si i oblačila, narodski - kurčila si se s tim ubicama. Ah, da, ti nemaš nikakve veze sa KUMOM Legijom, Zvekijem, Šiptarom... To što ti iz kuće nisu izbijali, PA BOOŽEEE, imaš pravo da se družiš, nevinašce moje. Brate, ja ubice u kuću ne puštam, kafu im ne kuvam, ne pušim im!
- Naravno, onda su te „nevinu“ odveli u pritvor, dok su tvoja deca „gladovala i tugovala“ bez majke! Svi se sećamo tih NADREALNIH tekstova! Čuj, deca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona, i to krvava dva miliona!? Ne, sva srpska deca su gladovala, tvoja su bila sita!

Glas kolega

Bojana Stojković: Volim što JK ima muda!
Žena poznatog srpskog fudbalera Vladimira Stojkovića, Bojana, prokomentarisala je otvoreno pismo Jelene Karleuše-Tošić na „fejsbuk“ profilu.
-Nije moglo otvorenije! Kuku, kukuuu! Volim što ima muda!!! Biće rata kažu svi, a mi ćemo umreti od ljubavi - napisala je novopečena trudnica.
Goga Sekulić: Katastrofa je mešati decu u ovakve priče!
- Šokirana sam! Davati takve izjave je katastrofa! Sve što ima da se kaže treba reći na ličnoj osnovi, a ne mešati decu u takve priče. Užasno, prosto nemam komentar! Jelena prevazilazi sve mere pristojnosti - izjavila je Goga Sekulić za naš list.
Ana Nikolić: Ne mešam se u ono što radi Karleuša
- Nikad nisam ulazila u estradne ratove. Za sobom nemam nijednu medijsku prepisku sa koleginicama, tako da ni sada ne želim ni da se mešam, ni da se bavim tuđim životima, naročito ne da se u iste mešam svojim stavovima ili mišljenjem. Ostaću suzdržana, ne samo kada su u pitanju Ceca i Jelena, već uvek - rekla je Ana za „Alo!“.
Zorica Marković: Je*e mi se za Cecu i JK
- Je*e mi se za njihov odnos i sukob. Imam sve što ima prosečan građanin ove zemlje, i to zato što sam pošteno radila i krvavo zaradila. Bez ičije pomoći. Obema sam na početku njihovih karijere pomagala, savetovala, a kada sam imala tešku operaciju nijedna od njih dve me nije okrenula - objasnila je Zorica za naš list.
Lepa Lukuć: Šta god da kažem, jedna će da se naljuti 
Legendarna pevačica Lepa Lukić ne želi da zalazi u detalje i da se meša u ovaj sukob jer, kako kaže, neko će da se ljuti.
- Ne bih ja ništa tu komentarisala. Šta god da kažem po tom pitanju, jedna će sigurno da se naljuti. Tako da slobodno napišite da nemam komentar - rekla je Lepa.

O tome šta je pisala JK na svojoj Facebook stranici o Ceci možete pročitati u vesti koju smo prethodno preneli ovde.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар