Željko Mitrović u intervjuu tokom njegovog lečenja u bolnici objavio da su prvi poznati učesnici rijalitija "Dvor" Miroljub Aranđelović Kemiš, Joca Stefanović i Đus.

"Kako se približava kraj tromesečnog serijala 'Farma', čelnici ružičaste televizije odlučili su da svoju publiku obraduju još jednim do sada neviđenim rijaliti šouom koji će, prema njihovim procenama, oboriti gledaoce sa nogu".

"Veliki broj javnih ličnost već uveliko pregovara sa producentima 'Pinka', koji ovih dana treba da podvuku crtu i zatvore konačni spisak učesnika. Za sada su svoje učešće potvrdili mlada zvezda 'Granda' Joca Stefanović, Miroljub Aranđelović Kemiš i reper Đus", kaže ovaj anonimni izvor. Podsećamo, novi rijaliti će vratiti takmičare u srednji vek, u kojem su na dvorovima živeli kraljevi i kraljice sa svom svojom svitom. Osim ambijenta koji će nas vratiti vekovima unazad, postojaće dva nadobudna kralja koja će praviti intrige po celom kraljevstvu, a ono što ide uz njih su i kraljice, koje će celu imperiju dovoditi do ludila svojim hirovima. Ono što će posebno interesovati publiku su dvorske lude, dame lakog morala, sluge i robovi, ali i prave srednjovekovne borbe i sve ostalo što nosi to vreme.

Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Dvor".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар