Poznate ličnosti koje su se uselile u luksuznu vilu su Slađa Delibašić, Milica Majstorović, Peđa D Boj, Irfan Mensur, Tihomir Arsić…Jedan učesnik priznaje da je ušao zbog para, a drugi već najavljuje seks pred kamerama.

Na televiziji Happy počeo je rijaliti šou program “Parovi” u kojem premija iznosi neverovatnih pola miliona evra. Deset poznatih parova će se naredna tri meseca boriti za vrednu nagradu u vili od 800 kvadrata, a evo i učesnika:

Miloš Micović i Doris Turčinović, Aleksandar Kočev i Sanela Cicović, Miloš Vuković i Zorica Dukić, Danijel Đurić i Kristina Spremo, Džimi Barka i Aleksandra Tiodorović, Slađa Delibašić i Igor Matić, Irfan Mensur i Srna Lango, Milica Majstorović i Nenad Jevremović, Tihomir Arsić i Jelena Ćosić i Peđa D Boj sa devojkom Karolinom Jovanović.

Interesantno je da su učesnici rijalitija Tihomir Arsić i Peđa D Boj na samom startu otkrili svoje motive za ulazak u vilu, odnosno čega se ne libe kada su kamere i gledaoci u pitanju.

“Ulazim u rijaliti jer je to jedini način da se u Srbiji zaradi novac“, rekao je Arsić, dok je Peđa D Boj otkrio da će se pred kamerama ponašati “kao kod svoje kuće”.

“Sa devojkom sam tek dva meseca u vezi, ali ćemo u rijalitiju pokazati svašta! Radićemo sve što rade mladi“, rekao je muzičar koji je u prvoj sezoni VIP Velikog brata ostalim učesnicima, i gledaocima, pokazao “budalu”. (Mondo)

Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Parovi".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар