Posle tri sezone licencnog rijalitija "Farma" , televizija "Pink" je rešila da se uzda u sopstvenu produkciju i osmislila je svoj koncept pod nazivom "Dvor". Ovim potezon vlasnik Željko Mitrović je uspeo da izbegne plaćanje velike sume novca stranom vlasniku prava, ali takođe ima potpuno odrešene ruke po pitanju prilagođavanja samog šoua njihovim potrebama.

Sama lokacija objekta , odnosno Dvora nalazi se kod Pinkovog studija u Šimanovcima. Izgradnja je već uveliko u toku, a ne sumnjamo da će biti na nivou najvećih svetskih projekata ovog tipa. Razlika od samo desetak dana od završetka Farme do početka novog šoua je možda prekratka jer publika je prezasićena rijalitija i ovdašnjih VIP-ovaca.

Sam koncept šoua se smišljen da postoji jasna hijearhija između samih učesnika. Oni će se deliti na razne funkcije koje su postojale na dvorovima, od sluge, dvorske lude, pa sve do kralja i kraljice. Još nam nije poznato da li će funkcije biti stalne ili će se u određenom vremenskom periodu menjati. Što se tiče imena učesnika, pominju se mnoge zvezde dosadašnjih sezona VIP rijalitija, ali možda je ipak najbolje da budu sveža lica, ako ih naše malo VIP tržište još uvek može ponuditi.

Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Dvor".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар